Saule2828 parašė:
Man irgi mm numatomos geguzes 24d. Nelaukiam kartu😀 dariausi facelle tai irgi neigiamas😀
Aš pakutinį dariausi šeštadienį, kažin gal vėl nusipirkti nt, bet 0 simptomų, tai net nežinau ar verta? 😁
Saule2828 parašė:
Man irgi mm numatomos geguzes 24d. Nelaukiam kartu😀 dariausi facelle tai irgi neigiamas😀
Aš pakutinį dariausi šeštadienį, kažin gal vėl nusipirkti nt, bet 0 simptomų, tai net nežinau ar verta? 😁
Horizonta parašė:
Kada buvo jusu paskutiniu pirmoji mm diena?
Balandzio 21d
LadyBubu parašė:
Tai aš čia žinai kaip ir kitos ramybės būsenoj bandau suprast ir patart, maniškis nenuvažiuotų pirmadienį irgi nežinau kaip reaguočiau 🥵 Taip stengies ,tyrimas a…
Tai va liudina truputi, na bet, pries keleta metu jo rezultatai buvo labai geri, lieka voltis kad nepasikeite, beg pas vaisingumo norejau nusivesti naujus rezultatus, ne 5 metu senumo 🥶
Maniosime parašė:
Bandyk,o mažu 🤞🏼Pažiūrėk ,man buvo simptomų ir špyga ,gal tau tyliai veiksmas vyksta 🤌🏼
Maniosime parašė:
daryk aišku
laukiam laukiam
Gal yra planuojanti mamytė iš Šiaulių? Turiu likusį tokį rinkinuką, kurį keisčiau į didelį Milka šokoladą

Rinkinį sudaro:
1. Cycle balance 7 pakeliai;
2. Vienas srovinis Pregnatest nėštumo testas;
3. Gandrolabs nėštumo testai, 6 vnt
4. Gandrolabs ovuliacijos testai, 13 vnt
5. Iš kiniečių parsisiųsti ovuliacijos testai, ant pakuotės rašo, kad tai nėštumo testai, bet realiai ovuliacijos. 18 vnt
Taip pat galiu prie rinkinio pridėti ir Ecosh folio rūgštį, likę manau pusė pakuotės.
Jeigu kam reikia, rašykite į AŽ
Gabrielė23. parašė:
Ar jums būna, kad kai gerai pamiegate dingsta simptomai kaip pykinimas ? man 8sav, vakar labai sunku buvo , bet pamiegojau 10h ir šiandien darbe jaučiuos gerai, na …
Esu jažkur skaičius kad labai nevienodai būna. O ir draugė pasakojo kai laukės,kad būna dienų kai kalnus nuverst gali,bet būna,kad iš lovos neišlipi. Čia manau dėl hormonų svyravimo.
coliuke21 parašė:
Azijiečių antienos noreciau,ten prideda tokio saldžiai rugstaus padazo. Jau galvoju sestadieni eisiu nusipirkti,jei noras nedings😁😁
Maniosime parašė:
Bet juk žinot,kad kartais jų ir nebūna🙂
Lainė123 parašė:
man snd 2dpo, o jau viduriai užkietėjo![]()
Tai kai bus 6-8dpo bankyt testuot 🤞🏼
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai