Happy_days parašė:
Bandysiu ir as, dar nebandziaubus 3 ciklas ziuresim ar pagausiu ar kibs
![]()
O jus nebandot nt darytis? Gal jau mestu vaiduokliuka![]()
Šiandien prieš darbą nusipirksiu,tai ryt ryte pasidarysiu 🙂
Happy_days parašė:
Bandysiu ir as, dar nebandziaubus 3 ciklas ziuresim ar pagausiu ar kibs
![]()
O jus nebandot nt darytis? Gal jau mestu vaiduokliuka![]()
Šiandien prieš darbą nusipirksiu,tai ryt ryte pasidarysiu 🙂
GiedreG parašė:
Ech o as liudnai nusiteikus, zodz vaziuoju pas vaisingumo ketvirtad, o vyras nesugebejo spermogramos pasidaryti...nebuvo ale nuotaikos, laiko...kai planuojam natura…
Puikiai jus suprantu. Perėjau panašias situacijas. Kol nepakėliau skandalą ir susėdę neišsiaiškinom,tol nevilty buvau. Stiprybės Jum 🧡
GiedreG parašė:
Ech o as liudnai nusiteikus, zodz vaziuoju pas vaisingumo ketvirtad, o vyras nesugebejo spermogramos pasidaryti...nebuvo ale nuotaikos, laiko...kai planuojam natura…
Vyrams viskas sunkiau ,priimt, kreiptis pagalbos o ypač tokį tyrimą pasidaryt 🫣 maniškis ir panikuoja ,ir skambint už jį turėjau .ir dabar šneka ar galėsiu su juo važiuot ir jį užvedinėt 🤣🤣 jo sakau duos mums viešbučio kambarį, išgert dar ir davai 😅
Tai panikuoja kad nepavyks kad vėl kas ..jiems sunkiau nei mums, nors tai tik vienas tyrimas 🤭 pakalbėkit su juo ,gal dar spėsit kur pasidaryt 🩷
Plius jie bijo sužinot kad pas juos problemos, galbūt nevaisingas, jie pergyvena nemažiau nei mes
Maniosime parašė:
Tuoj ir aš prisijungsiu prie tavęs 😄 tik dabar pasislinko viena programėlė į ryt mm, kita šeštadienį 😁 žiūrėsim ar mano spėjimas dėl ovuliacijos buvo teisingas ar n…
Maniosime parašė:
Tuoj ir aš prisijungsiu prie tavęs 😄 tik dabar pasislinko viena programėlė į ryt mm, kita šeštadienį 😁 žiūrėsim ar mano spėjimas dėl ovuliacijos buvo teisingas ar n…
Davai tik greičiau junkis 🫣😁😁
Lauksim iš naujo 🤞🏼
Man dvi kaip ir teisingai nurodė,tai meetyou ir flo ,o TD grįva supjovė🫣😁
Maniosime parašė:
Man kai cista buvo tai tiesiog durdavo ten kur ji sėdi ir tai ne visada 😀 mažai duodavo apie save žinoti, čia iš aprašytų simptomų kažkas geriau gal sėdi ten pilvel…
Pritariu 🤭 nuo cistų tokių simptomų nebūna , aš išvis jos nejaučiau ☺️ jau gal pagalvočiau apie testą 😄
Kokybene parašė:
Labas, DPO 5-3. Šiandien sapnavau teigiamą testą, pirmą kartą gyvenime tikriausiai 😅 va, ką ši grupė daro su žmonėm 😁
Tai vat,jei šį ciklą nepavyktų,tai butinai testuokitės iki pat piko ur dar kažkurį laiką po jo. Nenuleiskit rankų. Matot,kad ne taip paprastą sumedžiot tą gandriuką 🙂
GretaC parašė:
Pritariu 🤭 nuo cistų tokių simptomų nebūna , aš išvis jos nejaučiau ☺️ jau gal pagalvočiau apie testą 😄
Šiaip mano planas su testavimais buvi visą savaitę vėliau. Tai nė nežinau kaip čia. Testų aišku nusipirksiu,bet kada darysiuos juos nežinau 😀 Su ot tai nesamonė ,nei ten aušku kaip vertint nei ką. Nesigadinsiu nervų su jais 😀
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai