Edga parašė:
As pirniausiai buvau viena. Viska suziurejo gydytoja. Sutarem, kad bus ivf. Ir liepe registruotis su vyru. Tai ir galvojau, gal is karto tyrimus darys.
Edga parašė:
As pirniausiai buvau viena. Viska suziurejo gydytoja. Sutarem, kad bus ivf. Ir liepe registruotis su vyru. Tai ir galvojau, gal is karto tyrimus darys.
Lila 22 parašė:
Sveikos, jungiuosi prie Jūsų ir aš. Laukiu siuntimo ir kilo nemažai klausimų.Prašau papasakokite apie pirmąjį vizitą. Taip pat turiu klausimą dėl kompensavimo ar st…
Pirmas vizitas bus pokalbis su gydytoja,echoskopija ,tyrimų paskyrimas. Aš ėjau viena, kalbėjomės su gydytoja , kadangi atėjau su šiokiais tokiais namų darbais,tai pažiūrėjo echoskopu, paskyrė pratekamumo tyrimą ir vyro spermogramą kartoti,nes judrumas mažas kitur darytoj spermogramoj. Dar padarė progesteroną ir tth ,nes pas mane svyruoja šiek tiek. Manau kiekvienai pagal situaciją bus paskiriami tyrimai.
fourthtime parašė:
Pirmas vizitas bus pokalbis su gydytoja,echoskopija ,tyrimų paskyrimas. Aš ėjau viena, kalbėjomės su gydytoja , kadangi atėjau su šiokiais tokiais namų darbais,tai…
Tyrimai visi mokami ten pas juos?
VilLtinga parašė:
Sveiki,
Taip
IveTe parašė:
Nea.jums tyrimus paims,jei pataikysit ant 3-5 ciklo dienos,jei ne,teks atvykti tom dienom.
Vyrui tyrimui reikia registruotis,mes laukiam 2 sav. LPL daraisi pats kur nori ir jau reikia mokėti už tyrimą
maze86 parašė:
Merginos,daug cia visko prirasyta. Tai dabar klausimas ar yra pas juos nemokamu tyrimu ar uz viska reikia moketi kaip einant privaciai i kokia vaisingumo klinika?
Kraujo tyrimai nemokami, man neseniai darė pratekamumo tyrimą su kontrastu - irgi nemokamas. Dėl mūsų amžiaus spermogramą patarė darytis ne rmc, o klinikų laboratorijoje, tai dabar nepamenu, ar nemokamas buvo, ar simboliškai ten vyras sumokėjo.
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai