Popytė parašė:
Daro PGR metodu ;) ir patogiau, ir greičiau ;) nes man iš tepinėlio būtų nespėję rezultatai ateiti iki pratekamumo tyrimo 🙈😅
Pratekamuma darys ten vietoje? Laparaskopija ar kazkaip kitaip?
Popytė parašė:
Daro PGR metodu ;) ir patogiau, ir greičiau ;) nes man iš tepinėlio būtų nespėję rezultatai ateiti iki pratekamumo tyrimo 🙈😅
Lila 22 parašė:
Kiek laiko maždaug užtrukote nuo primo vizito Rmc iki IUI ar IVF procedūros?
Apie pusę metų😁 punkciją prieš pirmą karantiną atliko, įsodino kai atidarė kliniką🤣 bet rezultatą supu jau💕
maze86 parašė:
Man nedarė lp. Atvykom į RMC, tada palydėjo gydytoja su akušere iki radiologijos klinikos centrinio korpuso rūsyje ir pati padarė
Edga parašė:
Nea.jums tyrimus paims,jei pataikysit ant 3-5 ciklo dienos,jei ne,teks atvykti tom dienom.
Taip ir buvo. Vyrui uzrase tyrima sp po 2 sav., lytiskai plintancias liepe issitirti patiems. Bet krauja jam eme. Tik ka tyre nezinau 🙄 o man veliau bus tyrimai. Bet nuotaikos slogios.
IveTe parašė:
Taip ir buvo. Vyrui uzrase tyrima sp po 2 sav., lytiskai plintancias liepe issitirti patiems. Bet krauja jam eme. Tik ka tyre nezinau 🙄 o man veliau bus tyrimai. Be…
Kodėl slogios?
Vyrui bendrą kraujo tyrimą daro
Aquilina parašė:
Sveikos, planuojame ir mes RMC registruotis, tad klausimas ar gyd. Bartašienė dar vis tariasi su Drejeriene dėl viso IVF proceso ar jau viena priiminėja sprendimus?…
O kodel pas Drejeriene nenorit?
Klau parašė:
O kodel pas Drejeriene nenorit?
Bartašienė kiek prisiskaičiau daug malonesnė ir gal užimtumas kiek mažesnis, bet dėl patirties stokos įdomu ar dar viską jos ten kartu tariasi
Nežinau kaip kitom, bet pas Drėjerienę sunku manai patekt tik pirmą kartą
paskiau jau priima pagal visą gydymo planą, kada priklauso patikra ir registruoja kada reikia apžiūrai ir tolimesnio gydymo skyrimui. Aš pas ją lankiausi 4 metus su pertraukom, tai nesusidūriau su registracijos problema
Aquilina parašė:
Bartašienė kiek prisiskaičiau daug malonesnė ir gal užimtumas kiek mažesnis, bet dėl patirties stokos įdomu ar dar viską jos ten kartu tariasi![]()
Mes gydomės pas Drejerienę - nereali gydytoja!❤ dabar buvom du kartus pas Bartašienę, nes Drejerienė atostogavo, tai mum jo nelabai patiko. Kažkokia mandra ir labai grubi, nenorėčiau pas ją gydytis🙈
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai