neringa1985 parašė:
nu pilvas jau sunkokassiandiena pas gine ziuresiu ka sakys
![]()
da menesi turi isbuti..;D oj oj.. nepavydziu..
neringa1985 parašė:
nu pilvas jau sunkokassiandiena pas gine ziuresiu ka sakys
![]()
egle0221 parašė:
parasyk ir mum is po daktaru kaip sekes![]()
butinai
idomu mazylis apsiverte ar vis guli isstrizai
Navi parašė:
nu sake bent istraukciau iki gruodzio 6 dienos,kad mazyliai patys kvepuotu
Balerina parašė:
pasiutus pas mane mergina augagimdyt man is kart po nauju, terminas sausio 1-5d. bijau,kad per naujus nebutu
bet norim perlipt i kitus metus,jaunesnis vaikas bus
o tavo mazyli gal diegliukai kankino?
oo tai visko gali but kad ir per sventes ispuls :)) bet uztai faina per naujus gimtadienis
ziauriai buvo pirmus menesius, klykdavo ir klykdavo, be vibrucol zvakuciu niekur, ir lasiukus viskius isbandem ir pilvuka masazuodavau, sakau tikriausiai kol nepraeis tie diegliukai nieko nebus, nes gyd sake tesias apie 100d nuo gimimo mazdaug, tai panasiai ir buvo, dabar vaikas jau ir kitoks, linksmesnis, ir man aisku jau geriau nebereik pastoviai ant ranku nesiot jo, nes jau rankas pakerta ziauriai
Navi parašė:
sita o tai jei vienas apsivertes kitas ne... tai cp darys ar vienam leis islysti o kita trauks?
jei pirmas pasiruose,o antras guli pas mane istrizai,tai sake galima meginti ir taip gimdyti. nes pirmasis nuo pat pradzios kaip guli pasiruoses ir nesivarte,o antrasis vartosi
egle0221 parašė:
oo tai visko gali but kad ir per sventes ispuls :)) bet uztai faina per naujus gimtadienis![]()
ziauriai buvo pirmus menesius, klykdavo ir klykdavo, be vibrucol zvakuciu niekur, ir lasiukus viskius isbandem ir pilvuka masazuodavau, sakau tikriausiai kol nepraeis tie diegliukai nieko nebus, nes gyd sake tesias apie 100d nuo gimimo mazdaug, tai panasiai ir buvo, dabar vaikas jau ir kitoks, linksmesnis, ir man aisku jau geriau nebereik pastoviai ant ranku nesiot jo, nes jau rankas pakerta ziauriai![]()
oj kaip as bijau ,kad diegliuku nebutu ir svarbiausia nezinosi nuo ko jie,kankyne ir leliukui ir teveliams
as kaip tik per naujus nenoreciau ,kad gimtu,nes vaikas is kart gimtadienio netenka
neringa1985 parašė:
jei pirmas pasiruose,o antras guli pas mane istrizai,tai sake galima meginti ir taip gimdyti. nes pirmasis nuo pat pradzios kaip guli pasiruoses ir nesivarte,o antrasis vartosi
o kada tau terminas? ir kodel sakai,kad jau gruodi gimdysi? dvinukus gal visada sunkiau isnesiot visa laika?
neringa1985 parašė:
geras, bet visai kitaip su dvynukais gimdymas
Balerina parašė:
o kada tau terminas? ir kodel sakai,kad jau gruodi gimdysi? dvinukus gal visada sunkiau isnesiot visa laika?
terminas sausi yra,bet abu daktarai sako kad mane laikys iki 38 sav ilgiausiai jei anksciau neprasides gimdymas
11 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai