mergyte parašė:
o ka ten rodo? man irgi atrodo, kad turetu but baisu...![]()
viska rodo absoliuciai... kaip is gimdos istraukia viska dalim... rodo ir rankytes ir kojytes ir veiduka viska... nu zodziu trauma pasidariau sau...
mergyte parašė:
o ka ten rodo? man irgi atrodo, kad turetu but baisu...![]()
viska rodo absoliuciai... kaip is gimdos istraukia viska dalim... rodo ir rankytes ir kojytes ir veiduka viska... nu zodziu trauma pasidariau sau...
Ieva Mis parašė:
viska rodo absoliuciai... kaip is gimdos istraukia viska dalim... rodo ir rankytes ir kojytes ir veiduka viska... nu zodziu trauma pasidariau sau...![]()
![]()
![]()
vaje jau man ir trauma vien nuo pasakojimo tavo
baisu mergaites geriau neziurekit tokiu vaizdu
Ieva Mis parašė:
tai as ta ir ziurejau zinok... geriau neziurek, nes tikrai kazkas siaubingo, tragedija as nzn...![]()
paziurejau as... smalsumas nugalejo
siaip manau, kad toki video reiktu rodyt pries darant aborta... tada gal susimastytu bent kaikurios...
blyn, niekaip nesuprantu tokiu dalyku...
nenori vaiko- saugokis... pamirsai- yra extrine kontracepsija per 48h... o cia bl...
Ieva Mis parašė:
oi siandien reiks paisdykauti su vyru![]()
![]()
![]()
Oi tau jau butinai isdykauk

Na as tai jau leksiu mergaites nes interas letas pasidare,ba vyrelis savo trenkta pleisteisona isijunge online,tai cia tik gadina man viska,susinervinau ir einu tada miegot,vot
be to rytoj iki Dublino sausim,ir turbut ryte,ba po pietu man silpna buna tai teks iki pietu susisukti
Tai susimatysim ryt turbut,saldziu sapnu visom
Ievute vaisingos nakteles,blyn db pagalvojau kad man Ieva grazus vardas,reiktu man sita varda prie kitu pridet mergaciu vardu
Ieva Mis parašė:
ar jus matete mergytes, kad puokste mus paliko ir isejo i kita forumiuka ir kaip negraziai apie mus sneka ten?... raganos ir pan... kaip as nusivyliau...![]()
![]()
ane??? o kas jai cia daba pasidare??? ko cia daba pie mus pletkavot?
kokiam ji forume dabar? noriu paiskaitinet...
Na as tai jau leksiu mergaites nes interas letas pasidare,ba vyrelis savo trenkta pleisteisona isijunge online,tai cia tik gadina man viska,susinervinau ir einu tada miegot,vot
be to rytoj iki Dublino sausim,ir turbut ryte,ba po pietu man silpna buna tai teks iki pietu susisukti
Tai susimatysim ryt turbut,saldziu sapnu visom
Ievute vaisingos nakteles,blyn db pagalvojau kad man Ieva grazus vardas,reiktu man sita varda prie kitu pridet mergaciu vardu
ramios nakteles, mergyt
ryt nepamirsk i sexshopa uzsukt
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai