JustAi parašė:
aš neiškentusi pasidariau HCG, nes turėjau daryti prg, tai kur jau nepasidarysiu ir HCG
nu sakau geriau nei testai😁. Liux. laikom toliau🤞. o koks prg?
JustAi parašė:
aš neiškentusi pasidariau HCG, nes turėjau daryti prg, tai kur jau nepasidarysiu ir HCG
nu sakau geriau nei testai😁. Liux. laikom toliau🤞. o koks prg?
SunMoon parašė:
Normos nuo 1?
Normų nėra, tik parašyta nenėščia <2,7
Visada atitikdavo su geromeda,bet norėjau tikslaus prg, geromedoj iki 127 tik rodo
Bet prg dar nėra atsakymo,gal pamiršo,nes kitų dar dariau,seniai yra
JustAi parašė:
JustAi parašė:
Normų nėra, tik parašyta nenėščia <2,7
Visada atitikdavo su geromeda,bet norėjau tikslaus prg, geromedoj iki 127 tik rodo…
Kai kuriuos hormonus, jie ilgai siuncia.
SunMoon parašė:
Kai kuriuos hormonus, jie ilgai siuncia.
Jau turiu prg atsakymą. 218nmol
Leidžiuosi po 1 progestan ir 1/3 amp prolutex, su 1 progestan buvo kažkada tik 60,tai pridėjau truputuką ir prolutex
Laurute B. parašė:
Paskaiciau foruma. Tikrai ir turkojoj daug kas pastoja. As anksciau kazkaip buvau nusistacius nes Turkija. Nezinau man si salis atrodo atrgrasiai kazkaip. Net pati …
Mano vyras irgi buvo pradžioj nusistatęs nežinau dėl ko, bet kai pamatė kaip ten viskas pas juos klinikoje tvarkinfa, koks aptarnavimas,kokios labės, tai greitai pakeitė nuomonę
O čia Td statistika tik nuo šių metų sausio supermama forume viskas prasidėjo, daug turim vaikučių turkų pagalba, gaila, kad daug kas važiuoja tik jau čia Lt Lv išbandę
JustAi parašė:
Jau turiu prg atsakymą. 218nmol
Leidžiuosi po 1 progestan ir 1/3 amp prolutex, su 1 progestan buvo kažkada tik 60,…
vaje...man sleptis su savo blyn. nu ryt pasikonsultuosiu ka daryt nes nejuokinga 43...
Troja5 parašė:
vaje...man sleptis su savo blyn. nu ryt pasikonsultuosiu ka daryt nes nejuokinga 43...
Tu crinone naudoji jis tiesiogiai veikia
5 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai