Savana parašė:
laba,
aš su klausimu tokiu, ar gali vaiko močiūtė prižiūrėdama leliuką gautu vpa, kai ji…
Giminaitė domėjosi neseniai, tai nuo pensijos VPA neskaičiuoja. Jei pvz dirbtų ir pensiją gautų, tai tik nuo algos VPA skaičiuoja.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįSavana parašė:
laba,
aš su klausimu tokiu, ar gali vaiko močiūtė prižiūrėdama leliuką gautu vpa, kai ji…
Giminaitė domėjosi neseniai, tai nuo pensijos VPA neskaičiuoja. Jei pvz dirbtų ir pensiją gautų, tai tik nuo algos VPA skaičiuoja.
Širdis ant rankų parašė:
Sveikos. Reikia patikslinimo iš patirčių 😀 artėja antri vaiko priežiūros atostogų metai, ir galvoju išmokas perrašyti ant vyro, nes jo pajamos didesnės. Tai kaip jo…
Vyras gaus ismoka.
Jus busit ir toliau VPA.
Jolanta-K@J mama parašė:
Vyras gaus ismoka.
Jus busit ir toliau VPA.
O jei aš su galvočiau gristi į darbą kol vaikui dar nebus sieja 2metai. Tai vyras gautų ismoka ar nutrauktų.
Širdis ant rankų parašė:
O jei aš su galvočiau gristi į darbą kol vaikui dar nebus sieja 2metai. Tai vyras gautų ismoka ar nutrauktų.
Gautų
Širdis ant rankų parašė:
Vyro ismokos gavimas su jusu darbu nesusijes.
Tad kaip jis antrais metais dirbs ir gaudines ismoka, taip ir jus galit dirbti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Vyro ismokos gavimas su jusu darbu nesusijes.
Tad kaip jis antrais metais dirbs ir gaudines ismoka, taip ir jus galit dirbti.
Jolanta-K@J mama parašė:
Vyras gaus ismoka.
Jus busit ir toliau VPA.
O negalima kad ta ismoka vestų į mano sąskaita pvz? Blemba kaip pagalvoji, moteris tampa išvis tada priklausoma nuo vyro. Užeis zajobas atsiprašant ir žinok gausi negausi. Man nepatinka toks variantas. Pripratus but finansiškai visiškai nepriklausoma nuo kažko. 😓
Širdis ant rankų parašė:
O negalima kad ta ismoka vestų į mano sąskaita pvz? Blemba kaip pagalvoji, moteris tampa išvis tada priklausoma nuo vyro. Užeis zajobas atsiprašant ir žinok gausi n…
Na vyras yra ismokos gavejas, tai jis ir gauna i savo saskaita.
Širdis ant rankų parašė:
O negalima kad ta ismoka vestų į mano sąskaita pvz? Blemba kaip pagalvoji, moteris tampa išvis tada priklausoma nuo vyro. Užeis zajobas atsiprašant ir žinok gausi n…
Kaip gali šeimoje "užeiti zajobas"
Jolanta-K@J mama parašė:
Galima.
O is ko skaiciuos ligos ismoka? Jei praeis 3 men tai is algos? Ar is algos + ismokos? 🤔
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai