Jolanta-K@J mama parašė:
Jums jokiu, laukia is darbdavio formos.
Ačiū už atskymą ir dar vienas klausimas. Diena,kai įgijau teisę į vaiko priežiūros atostogų išmoką, yra kai darbdavys mane išleido į VPA ar kai išleido į NGA?
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Jums jokiu, laukia is darbdavio formos.
Ačiū už atskymą ir dar vienas klausimas. Diena,kai įgijau teisę į vaiko priežiūros atostogų išmoką, yra kai darbdavys mane išleido į VPA ar kai išleido į NGA?
Laura86S parašė:
Paskutinių 12mėn, praleidus 1mėn iki perrašymo
Ačiū!
Garbane87 parašė:
Ačiū už atskymą ir dar vienas klausimas. Diena,kai įgijau teisę į vaiko priežiūros atostogų išmoką, yra kai darbdavys mane išleido į VPA ar kai išleido į NGA?…
I VPA
IevaMati parašė:
O kiek nuskaičiuoja mokesčių nuo priskaičiuoto VPA? Nes kaip suprantu paskaičiuota būna dar neatskaičius mokesčių. Ar ne taip suprantu?
6% arba 21%
Mielos! Prašau patarimo. Dvejus metus vykdau ind veikla, tačiau pradžia nelengva, tad gali būti, jog 12 mėnesių stažo nesurinksiu😞tačiau visa ta laika sąžingai mokėjau psd ir pildžiau deklaracijas. Kas manęs dabar laukia su vaiko auginimo pinigėliais? Mastau apie blogiausia variantą... konsultavausi su Sodrą, sakė, nieko negausiu ir spausti gazą su darbais iki gimimo... o nėštumas sunkus, apie darbą pilnu pajėgumu net negalvoju😞
Paskaičiau apie išimti vykdantiems ind veikla( kad nebus atsižvelgiama pirmais metais į pajamas), tačiau kodel tada Sodra apie tai nieko nesakė🤔
Lauksiu patarimų!
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/vaiko-prieziuros-atostogos-ir-ismokos-2021-metais
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai