Diko parašė:
Tuomet vyrui tapkutes irgi įsidėti į gimdyklos tašiuką?
Mano vyras atskirai kuprine savo tures su tapkem, vandeniu, pakrovejais visais
Diko parašė:
Tuomet vyrui tapkutes irgi įsidėti į gimdyklos tašiuką?
Mano vyras atskirai kuprine savo tures su tapkem, vandeniu, pakrovejais visais
Diko parašė:
Sveikos, iškilo klausimas, tos kurios jau esate susidūrusios gal pakomentuosit. Visur sąrašuose akcentuoja, kad turėtume dvi tašes vieną į gimdyklą o kitą į palatą,…
klausimas kur jus pirma guldys. pvz daznai guldo nakciai stebejimui-tai jums vakare gali noretis uzkandziu,vandens, prireikt rubu palatoj. o po to staiga imat gimdyt-nakti ar ryte-tai imat savo gimdyklos tase nes lengviau nesti ir greiciau daiktus rasti. cia mano toks atvejis buvo. bet-po gimdymo mano lagamino is palatos niekas neatnese gal puse dienos, nors realiai buvo per pora palatu. jeigu visur leidzia vyra tada ok suieskos, mano atveju buvo karantinai tai vyro i palatas neleido.
Diko parašė:
Sveikos, iškilo klausimas, tos kurios jau esate susidūrusios gal pakomentuosit. Visur sąrašuose akcentuoja, kad turėtume dvi tašes vieną į gimdyklą o kitą į palatą,…
Abu krepšius turėjau gimdykloj nes iš skyriaus perkėlė gimdyt į gimdyklą, reikalas tame kad gimdyklos tašė tam ir yra kad esant reikalui personalas viską rastų drabužėlius vaikui ar įklotus ar dar ką. Kita tašė tiesiog buvo padėta šalia kol po gimdymo perkėlė į palatą.
colijov parašė:
Sveikos busimos vasarinuku mamytes iskritau is Kovo menesiodarys planini cp
sakau reikia pakeisti ir grupes
![]()
Sveika
o kodėl cp?
malisk1 parašė:
Sveikao kodėl cp?
![]()
Nes, turiu patalogija placenta žemai dengia gimdymo takus.... Labai mažai info apie pirmeiga.... Bet kiek suprantu kitokio plano galiu nebesitiketi
https://sveikasmazylis.lt/events/
gal ka sudomins, yra nemokamu kursu apie naujagimius. sudalyvavus po to Vilniuje galima atsiimti "dalyvio krepseli" su keletu meginuku.
colijov parašė:
Nes, turiu patalogija placenta žemai dengia gimdymo takus.... Labai mažai info apie pirmeiga.... Bet kiek suprantu kitokio plano galiu nebesitiketi![]()
Aa, supratau
na jo, kai dengia žiotis placenta, neleidžia pačiai gimdyti
Kinderis2022 parašė:
Siandien paruosem leliuko lova ir kaip sutapimas labai uzejo gan stiprus judesiai ir toks skausmas i maksti... ne daznai, bet kartojasi skausmas i maksti.. kazkam t…
Buna.
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai