Forti parašė:
ir man ypatingo nieko nereik - reik dzinsu po namus ir kelniu i darba... va tik tokie mano deficitiniai pirkiniai...![]()
as pirkau kelnes norgej..ale dzinsai bet labai minsti, ir patogus..panasus kaip tau tau buvo ikele nuoroda is asos..
Forti parašė:
ir man ypatingo nieko nereik - reik dzinsu po namus ir kelniu i darba... va tik tokie mano deficitiniai pirkiniai...![]()
as pirkau kelnes norgej..ale dzinsai bet labai minsti, ir patogus..panasus kaip tau tau buvo ikele nuoroda is asos..
monikiukkass parašė:
Forti, reiktų su juo pasikalbėti ir gal paaiškėtų, kad jis bijo leliui pakenkti ir pan., tada paaiškintum, kad jis tikrai nepakenks, o jei jis tavim netiki tegu gydytoja pasako, kad seksas tikrai net naudos duoda, kai nėštumas nerizikingasbe to, pilvukas dar nėra didelis, tai lengviau ir pozą surast ir pan.
![]()
tai as su juo snekejau, sakiau kad pasidarem kaip pensininkai kad pasiilgstu jo ir kad man reikia myliuku na ir bla bla bla visokiu... tai jis visokiausiu priezasciu prisigalvoja... ai...
Forti parašė:
blogiausia kad kol nepastojau ir geliu gaudavau ir demesio bele kiek budavo, pernai grizes ir norges 30 roziu partempe, per gimtadieni per kurjeri 27 rozes iteike, o ir siaip be progu vis laiks nuo laiko atnesdavo... siemet nei per gimtadieni nei grizes is norges jokios sumautos geles nepadovanojo as nebesneku be progos dienuisvis kazkokia liudna pasidariau pagalvojus apie viska
ai...
neliudek, dabar gal jis sumises..zinai kaip buna su tais vyrais..gi buvo norgej kai suzinojo kad laukiesi ir pan..va dar gerai kad db gryzo, o ne veliau nes tada tai isvis jauciu butu susvetimejimas..gal jam apsiprast prie minties kad tetis bus reik
Forti parašė:
blogiausia kad kol nepastojau ir geliu gaudavau ir demesio bele kiek budavo, pernai grizes ir norges 30 roziu partempe, per gimtadieni per kurjeri 27 rozes iteike, o ir siaip be progu vis laiks nuo laiko atnesdavo... siemet nei per gimtadieni nei grizes is norges jokios sumautos geles nepadovanojo as nebesneku be progos dienuisvis kazkokia liudna pasidariau pagalvojus apie viska
ai...
Brangioji,tokia situacija ir pas mane,mano busimas vyras visai man demesio neskiria.Vakar gryzus is darbo kalbinu,o jis sako miegok sakau pabendraut noriu,o tas mazai dirbai kad dar sneki.Va taip nera,nei bucinuku,nei geliu,nei sekso galu gale.
-A-L parašė:
as noreciau ne minkstu o normaliu dzinsu tokio rupaus audimo ir netamsiu...
ech... surasiu gal kada
-A-L parašė:
neliudek, dabar gal jis sumises..zinai kaip buna su tais vyrais..gi buvo norgej kai suzinojo kad laukiesi ir pan..va dar gerai kad db gryzo, o ne veliau nes tada tai isvis jauciu butu susvetimejimas..gal jam apsiprast prie minties kad tetis bus reik
tai kad jis labiau vaiko norejo nei as... as dar jauciaus pati vaikas vaikams o cia gavosi dabar atvirksciai... ejom pro vaikiskus rubelius sakau va ziurek kokie grazuciai sako mhm, ir net nestabtelejo
o kaip norgej buvo prase jo laukt ir nieko nepirkt leliukui nes aceit kartu pirksim...
man dabar kaip is to anekdoto - kuo labiau pazistu vyrus tuo labiau patinka sunys...
Forti parašė:
as noreciau ne minkstu o normaliu dzinsu tokio rupaus audimo ir netamsiu...ech... surasiu gal kada
![]()
![]()
na gal...bet ar patogu bus
-A-L parašė:
na gal...bet ar patogu bus
vat ir nezinau
uztai ir noriu pries perkant paciupinet ir apsirengt
Forti parašė:
vat ir nezinauuztai ir noriu pries perkant paciupinet ir apsirengt
![]()
tai tada pasiziurek kur klp ar pnvz yra daugiau mamyciu pardziu ir galesi sturmuoti
Forti parašė:
tai as su juo snekejau, sakiau kad pasidarem kaip pensininkai kad pasiilgstu jo ir kad man reikia myliuku na ir bla bla bla visokiu... tai jis visokiausiu priezasciu prisigalvoja... ai...
![]()
Niu, kas tiems vyrams kartais užplaukia
Manau, jis tikrai yra sumišęs, supranta, kad atsakomybė didelė, gal nėra patenkintas finansine padėtimi ar pan., kas dabar jį supras, jei nenori pats išsišnekėti...
tai tau belieka tikėtis, kad viskas susitvarkys ir karts nuo karto bandyti jį pakalbinti, o db bendrauk su savo pilvuku, pasidalinkit rūpesčiais ir džiaugsmais, pati save palepink kaip nors- kas belieka
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai