Mamyliukas parašė:
Darbe garso negaliu įsijungti. Gal ten ji sako po kiek kartų kiekvieną pratimą reikia kartoti?
Aš irgi darbe tik be garso pasižiūrėjau
Manau, kad pasako, kiek kartų pratimą daryti
Mamyliukas parašė:
Darbe garso negaliu įsijungti. Gal ten ji sako po kiek kartų kiekvieną pratimą reikia kartoti?
Aš irgi darbe tik be garso pasižiūrėjau
Manau, kad pasako, kiek kartų pratimą daryti
Olialia parašė:
Sveikutes damos![]()
Ketvirtadieni keliaujam i pasimatyma su suneliu,jau taip laukiu![]()
Kaip faina, kad daugmaž sutampa nuomonės dėl vardukų
O apie kokius jūs galvojate?
Aš trečiadienį eisiu į pasimatymą su leliuku ir pirmą kartą su vyru - tai labai abu laukiam
gretamarius parašė:
Radau toki tinklapi,o jame straipsniuka akuseres. ten mamytes aptarinejo ar gimdyti su EPIDURIU ar be epidurio,tai dauguma moteru apsisprende gimdymo metu,jai ilgai uzsitesia,tada praso sios proceduros,bet stai ka viena akusere idejo [er straipsniuka;"Stumkite, ponia, jums sąrėmis, nebestumkite, sąrėmis baigėsi, vėl stumkite", - mandagiai sako gydytojas. Bet kaip gi ji gali stumti, jeigu nejaučia apatinės dalies? Jos labai stengiasi, bet tik kai kurioms tai pavyksta. Tada gydytojas prapjauna tarpvietę ir replėmis ištraukia naujagimį.........
As manau taip pat ziuresiu pagal gimdyma ir prasyti epidurio,nes kol kas nezinau,taciau sis straipsnis mane ydomiai paveike,na o jus spreskit pagal save
![]()
Man epidūrinį kateterį ištraukė maždaug 2 valandos iki išvarymo laikotarpio. Po kurio laiko liepė atsistoti prie lovos. Iš pradžių siūbavau, paskui pradėjau jausti kojas. Ir kai atėjo pačio gimdymo laikas, viską jaučiau ir stūmiau, ir stenėjau - viską dariau kaip liepiama.
Šioje diskusijoje niekada nebus prieita vienos nuomonės. O ir nereikia. Kiekviena liekam prie savo. Aš turėjau epidūrinį nuskausminimą ir esu už
Fatela parašė:
Kaip faina, kad daugmaž sutampa nuomonės dėl vardukų![]()
O apie kokius jūs galvojate?Aš trečiadienį eisiu į pasimatymą su leliuku ir pirmą kartą su vyru - tai labai abu laukiam
![]()
Istikruju galvojame tik apie vardus berniukui,jau taip apsipratom su mintim kad turesim suneli,kad butu didele staigmenele jeigu gimtu mergyte
O,kaip smagu, kad su vyru kartu keliausit
mane vyras nuo pat pirmo apsilankymo lydi pas daktare,tai taip smagu matyti jo susijaudinusi veida kai matom leliuka
Abejonė parašė:
Man epidūrinį kateterį ištraukė maždaug 2 valandos iki išvarymo laikotarpio. Po kurio laiko liepė atsistoti prie lovos. Iš pradžių siūbavau, paskui pradėjau jausti kojas. Ir kai atėjo pačio gimdymo laikas, viską jaučiau ir stūmiau, ir stenėjau - viską dariau kaip liepiama.Šioje diskusijoje niekada nebus prieita vienos nuomonės. O ir nereikia. Kiekviena liekam prie savo. Aš turėjau epidūrinį nuskausminimą ir esu už
Na taip,cia jau manau tokia temele,kad dviracio neisrasi
kirkviena daro pagal save
Abejonė parašė:
Man labai patiko vardas - Urtė. Bet kai gavosi Urtis![]()
Dabar taip sunkiai renkasi vardai. Lyg prie širdies linksta Joris
Man labai grazus vardas Joris,tiesiog super
bet deja tokio vardo negalim pasirinkti,nes geriausiu draugu porele turi suniuka kurio vardas Jorkis,tai siokios tokios asociacijos iskarto
Fatela parašė:
Šiandien aš užsivedusi domiuosi įvairiausia nėštukių veikla![]()
Skaitinėju apie nėščiųjų kursus, mankštas, baseiną, masažus - bandau atsirinkti, kur geriausi atsiliepimai, kainos ir pan
![]()
Ar planuojat kažką tokio lankyti?
![]()
Aš tikrai lankysiu vasario mėnesį, nes išeisiu jau atostogų, tai bus laisvo laiko
Fatela parašė:
Šiandien aš užsivedusi domiuosi įvairiausia nėštukių veikla![]()
Skaitinėju apie nėščiųjų kursus, mankštas, baseiną, masažus - bandau atsirinkti, kur geriausi atsiliepimai, kainos ir pan
![]()
Ar planuojat kažką tokio lankyti?
![]()
nors sporto atzvilgiu esu tinginiuke,taciau kiek teko dometis nesciuju mankstos labai padeda gimdymo metu
taigi noreciau kurnors lankytis,tik baseinas atkrenta,nenoriu listi i chlorke
4 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai