2015.10.19 22:38 (prieš 10 m.)
pradadevil parašė:
Sveikos ,retas as cia svecias , pora menesiu turbut nebuvau ;) atejau pasiguost , nesuprantu kas vyksta , mano Jokubas nervingas , ziauriai irzlus ,verksmingas pasi…
Mums buvo lb panasiai. Nesuprasdavau kas maziukui yra, kur bepadesi blogai visur budavo. O jei iseinu ir palieku viena iskart asaros. Puikiai tave suprantu, lb sunku taip, diena ar dvi dar nieko, bet kai ilgiau uzsitesia lb isvargina. As prasydavau, kad vyras griztu is darbo anksciau, nes nebepajegdavau, kaip sakiai vaikiukas verkia ir paciai asaros bega. Mums buvo gan ilgokai, paskui pradejo vienas po kt.kaltis dantukai, tai manau, kad ir pas jus tikriausiai nuo ju gali buti, neramu maziukui ir todel jis toks. O nakti kiek teko bendrauti su vasarinuku mamytems pas dauguma nestebuklai, keliasi po kelis kartus, stojasi, sedasi. Pas mane tas pats, jau gal pora menesiu taip, buvau lb ipratusi, kad uzmiega 21h keliasi kokia 5h ryto, pavalgo ir vel miega iki 8h kokiu. O va dabar keliasi kokia 24h, tada kokia 2h-4h-6h , kaip uzeina. Lunatikuoja kaip turi buti. Tad galiu tik paguosti ir nuraminti, kad jusu mazylis nevienas toks, visa tai vargina, nes atrodo tik imingi, o ir vel reik keltis. Beto teko skaityti, kad 7-9men daugelis teveliu skundziasi mazylio miego sutrikimais, tad manykim, kad suejus 9men viskas pasikeis i gera