Hildi parašė:
as biski turiu klausima i ankstesne tema apie zieminius kombinzonus. Nes biski pasimeciau ir nebesuprantu kokio dydzio man reik ji pirkt.Siaip smelinukus ir sli…
86cm
Hildi parašė:
as biski turiu klausima i ankstesne tema apie zieminius kombinzonus. Nes biski pasimeciau ir nebesuprantu kokio dydzio man reik ji pirkt.Siaip smelinukus ir sli…
86cm
Hildi parašė:
Geriausia butu pamatuoti, nes dydziai skiriasi..mes turim 86 d, bet jis didintas, 92cm mano berniukas telpa i ji.. o buna mazintu tai butu gaila nusipirkt ir paskui neistempt visa ziema su juo..
Tikrai reik matuot. Vyresniam pirkau 1824 men tai uzlenkus kojytes ir rankytes buvo kaip tik. O siemet atlenkus irgi kaip tik. Tuo metu nesiojo 80 dydi. Kadangi mazoji panasaus dydzio rubus nesioja kaip pernai brolis tai pirksiu irgi toki pat dydi kad kitiem metam tiktu
as cia apie columbia
Music soul parašė:
Normaluo dabar kai po antro bus dar bausiau jei vel pati gimdysiu
![]()
Oooo kaip smagu!!!!Didziausi,nuosirdziausi sveikinimai!!!!!kaip fainai!!!!viskas bus ok!!!!pas mane 3,jokiu bedu!
Hildi parašė:
As h&m tai 86,beveik kaip tik!
VardasAs parašė:
Oooo kaip smagu!!!!Didziausi,nuosirdziausi sveikinimai!!!!!kaip fainai!!!!viskas bus ok!!!!pas mane 3,jokiu bedu!
Ačiūūūū. Mes irgi nuspredėm, kad nebus jokių bėdų ir viskas. Reikia
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai