Apple parašė:
Sveikutes, turiu klausimeli. Gal kuri zinot ar jusu mazyliai bus skiepijami nuo tuberkuliozes? Mums siulo skiepa, bet vien del to, kad as is Lietuvos, pasak anglu L…
Uk skiepina emigrantu vaikus nuo tuberkuliozes
Apple parašė:
Sveikutes, turiu klausimeli. Gal kuri zinot ar jusu mazyliai bus skiepijami nuo tuberkuliozes? Mums siulo skiepa, bet vien del to, kad as is Lietuvos, pasak anglu L…
Uk skiepina emigrantu vaikus nuo tuberkuliozes
Barislovas parašė:
O aš nejaučiau jokio noro stumt, nieko panašaus nebuvo ką jūs dabar rašot, nesupratau ką darau ir dabar galvoju, kaip su šia faze seksisAkušerė sukarpė ne…
Na as kalbejau apie nekomplikuota gimdyma.. Kai vaikas isistato tai ir atsiranda tas noras, tai jums gal neisistates buvo... Nzn net...
siaip ar taip, si karta viskas bus gerai, pamatysit!
tina999 parašė:
Na skirtingai manau, man su pirmąja tarp sąrėmiu jokio skausmo nebuvo ir jausmo, kad kazkas lystuIlsėdavausi tada, norejau atsigaut, po gimdymo ir sake, kad pe…
Tarp saremiu ir man nebuvo, buvo saremiu metu... O si karta tai dar ir wc tuo metu buvau, tai sesele mane is jo iskrapste, kad i gimdyma nepaveluociau
waidute2 parašė:
Kaip bus taip bus☺ svarbu viskas butu gerai ir sklandziai praeitu.manau viskas vyks savaime
Aha, jus teisi. Mes, moterys, sutvertos siam darbui ;) viskas bus gerai ;)
Barislovas parašė:
O aš nejaučiau jokio noro stumt, nieko panašaus nebuvo ką jūs dabar rašot, nesupratau ką darau ir dabar galvoju, kaip su šia faze seksisAkušerė sukarpė ne…
Jatau kaip baisu...gal niekam tike daktarai.gal tiesiog nesulauke to momento kada reikejo stumt. Ko tik neprisiklausai cia
Na as taip pat po gyd vizito. .dare membranu atskyrima, bet sake, jog kaklelis ilgas, 3cm, atsiveres 1 cm
Leido pernesiot iki kt penktad t.y 9 dieneles
Per tas dienas dar turesiu pasirodyt, kad paklausytu vaiko tonusu ..
Taip kad dar laukiu stebuklo, kad viskas prasides savaime
Sveikos, prisiduodam ir mes
Nuo paskutinio post'o pagimdziau per 4 val.
Turim sveika nuostabia dukryte 3.2 kg, 50 cm.
Trumpai istorija tokia, nuo atsiradimo gimdymo namuose pagimdem per 2val.atvaziavau jau su 7-8 cm atsiverusiu kakleliu, o po to viskas kaip is kino filmo. Nekirpo ir neplysau tik super daktares ir akuseres deka. Vienu zodziu visoms dar laukiancioms savo stebukleliu linkiu sekmes!!!
waidute2 parašė:
O yra tokiu kuriom jau terminas ir neisejas "gleiviu kamstis"?
Man neisejes
P.IRMA parašė:
Man neisejes![]()
Ir man ne
13 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai