Sanga parašė:
Mamytes is Klaipedos, man reiketu patarimo kur galima uzsisakyti skanaus maisto issinesimui? Turiu omeny uzkandzius i laiva, padeklais?
Jeigu tik uzkandziai ir desertai, tai vaniles namai, be proto skanu ir labai graziai patiekia.
Sanga parašė:
Mamytes is Klaipedos, man reiketu patarimo kur galima uzsisakyti skanaus maisto issinesimui? Turiu omeny uzkandzius i laiva, padeklais?
Jeigu tik uzkandziai ir desertai, tai vaniles namai, be proto skanu ir labai graziai patiekia.
Sanga parašė:
Man reik nesti i 4amatytumet kaip krypuoju su lopsiu, vaziuokle ir vaiku
![]()
Man is 2 auksto tereikia atnest, bet jau per 2 kartus nenunesu
pirma vaziuokle, po to lopsis ir tada Domantukas :))) nes viskas kartu jau sveria netoli puse manes, nezinau, ka teks daryt po poros menesiu
aagnulyte parašė:
Sunkoka sunkoka su dviem vaikais nueiti, ypac jei vaikas is judresniu yra.. as pries pora dienu buvau pas gydytoja su abiem viena, didysis mano yra judrus ir bendra…
Kaip as jus suprantu
mano dickis tai kol laukiam gydytojos atksiram kabinete tai jis nenustygsta vietoj, jam viskas idomu, visur reikia paziuret, visko isklausinet, bet kai gydytoja ateina tai susikaupes stebi viska ir laukia savo eiles... bet ir tai jei gydytojos ilgai reikia laukt jau pradeda zyzt ir sakyt kad einam is cia, nusibosta jam greitai, gerai tai kad lankomes privacioj seimos klinikoj, tai nors negali pabegt ar pasiklyst, bet jei nueitume i didele poliklinika (kaip dabar reikes) tai jau tikrai nesugaudysiu as jo, nes ir laukt reikes tikrai ne atskiram kabinete ir palaukt jauciu reikes ilgiau
as irgi viliuosi kad kuo vaikai didesni tuo lengviau darysis
su vienu jau buvau ipratus visur eit ir susitvarkyt, dabar reikia su dviem iprast
zmama parašė:
Bugaboo, raso 9 kg, viens is lengvesniu, nu bet man panesioti i 1,5 auksto, neatrodo toks jau jis ir lengvas![]()
Labas rytas
Sanga parašė:
Man reik nesti i 4amatytumet kaip krypuoju su lopsiu, vaziuokle ir vaiku
![]()
O kaip tu nulipi su tuo vezimu? Ar nesi viska?
Egli ja parašė:
Abejoju ar nesako.Man pasakė išeinant ir ligoninės,kad kasdien guldyčiau ant pilvelio ir nuo gimimo liepė duoti vitaminą D.Taip aš jau toks žmogus.Aš labai jaudinuo…
Tiesiog nepriimkite visko, ką perskaitote, taip suasmenintai, kad jei kam taip yra, tai ir jums taip gali būti
tikimybė visada yra ir niekur nuo jos nepabėgsi, bus tai bus, o vaikučiu tikiu, kad rūpinatės labai, tad jei kažkas bus ne taip, pati pastebėsite
beje, ne viena forumietė sakė, ir aš pasikartosiu, visi vaikai skirtingi ir jų lyginti nelabai tarpusavyje galime, jei dantys dygsta ~6mėn, tai vienas vaikutis jau 3mėn dantį turės, kitam dar tik 7-8mėn tepradės dygti, tas pats ir su galvos laikymu, vartymusi ir kt. raidos etapais, jei ženkliai neatsilieka, vadinasi viskas puiku
Sanga parašė:
Mes irgi i laiva uzsakinejom is Biskvitas.
Skanu, grazu, ivairu, visi liko patenkinti. Galite irgi pasidometi.
zmama parašė:
Mums dar taip niekad nebuvo. Kaip atsikelia tyliai kriuksedama, kol pagaminu kumscius paciulpia, taip pavalgius, padeta atgal i lovyte, ramia ir uzmiega. Atsirugt p…
Džiaugiuosi, kad ir pas jus, kaip ir pas Sangą, ramuolė auga
deja Adomui visko reikia čia ir dabar
net kai ant lavinamojo kilimėlio paguldau iš karto mimiką nepatenkintą rodo ir suniurzga, kol neparodau, kad va čia tau žaislų pilna, nėra ko skųstis, tada jau laimingas žaidžia
zmama parašė:
Mums dar taip niekad nebuvo. Kaip atsikelia tyliai kriuksedama, kol pagaminu kumscius paciulpia, taip pavalgius, padeta atgal i lovyte, ramia ir uzmiega. Atsirugt p…
Mano dickis toks buvo , o va mazoji jei negauna cia ir dabar valgyt tai toki koncerta iskelia kad visas butas skamba, o ypac nakti prarekia visa laika kol gaminu jai misinuka
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai