fleur68 parašė:
Nežinau ar kiek tai susiję ar ne, prastai po skiepo sureagavo, baisinė temperatūra užkilus buvo ir tokia visa be jėgų?. Tai nuo to laiko ir nebemiega, blaškosi…
Nuo kokio skiepo?
fleur68 parašė:
Nežinau ar kiek tai susiję ar ne, prastai po skiepo sureagavo, baisinė temperatūra užkilus buvo ir tokia visa be jėgų?. Tai nuo to laiko ir nebemiega, blaškosi…
Nuo kokio skiepo?
2kartmamyte parašė:
Nuo kokio skiepo?
Pneumokoko-Prevenar13
oksy33 parašė:
Cia tik mano nuomone, tikuosi nesupyksit. Nelabai suprantu tokius pasisakymus nebendraus. Na jus suauge nebendraujat, tebunie. Bet vaikai susitiks pas mociute ar s…
As tik tiek pasakysiu jei modiute nori tevu skyrybu tokia mociute kazin kaip ta meile anukui parodys.. turiu tokia anyta kur pati dirba ir jai mano vyro alga reikalinga.dzin as su vaiku
su sogerka sutariau tol kol uosvienei nebeleidau lipt ant galvos.o kai neleidziu nei sunus nei anukas reikalingas.nei sogerka bendrauja su broliu nors net nesipykom..
Snd kai nusikaliau nuo koju.sunus snd zyzia viskas blogai valgyt kol padariau nuveziau vaziuojant vaikas apsiveme grizom namo nks neidomu tik kate galu gale uzsupau miega kombi ploviau vel valgyt dariau .5vyram kai reikia padaryt du kart dienoje sociai ka pavalgytu nafik. Bet nk nepadarysi turiu as suktis vyrai nedirbs prie namo tusciu skrandziu.(pasiguodziau bet db ta akimirka kai vaikas miega o vyrai valgo diskuoja o as kojas ilsinu)
Garantuoju,kad visos juos visaip myluojam,glostom,isbuciuojam ranku ir koju pirstuku ir padukus?? juokiuos dabar viena..? Buciuoju padukus ir prisimenu Marto kūmos t.y mano seses zodzius ir vel sypsaus? Ieina ji i kambari,o as padukus buciuoju,kutaliuoju ir sako ji man" buciuok,buciuok noresiu pamatyt kai jam 18m bus ir tu padukus buciuosi"?? tai va buciuokit,myluokit,o veliau nebus progos,o ir nesinores?
Brukita26 parašė:
Help
Kaip gyditi kosuli leliui diena nelabai kosti tik eina megot ar nalti diziausias k…
Temperaturos nera -inhaliuoti. Diena isvis nekosi miegodamas?
Brukita26 parašė:
Help
Kaip gyditi kosuli leliui diena nelabai kosti tik eina megot ar nalti diziausias k…
Nesijuokit tik, parašysiu vieną būdą (močiučių laikų dalykas?) - gal patiks, gal ne. Jei sausas kosulys, pabandykit svogūno galvutę neluptą perpjaut perpus ir įdėjus į lėkštutę, padėkit po lovyte. Kvapas aišku ne pasaka, bet mum tokį sausą nediduką erzinantį kosulį truputį apramino☺. Bet perspėju- stipriai jausis svogūno kvapas visam kambary?. Ir aišku, jei kosulys rimtesnis, tai toks "lengvas" patarimas nepadės... Tada dar yra eterinių aliejų spec tokio amžiaus vaikučiam. Bet reikia pasitarti su aromaterapiją išmanančiais, nes ne visi tinka.
Jei nosis truputį užsikimšus dar padeda pakelt šiek tiek čiužinuką galvytės pusėj.
Papasakosiu rugsejo men.buvusia musu situacija Man pasiule drauge cesnako virs lovytes pakabinti suverus. Gailejaus. Man jis taip pradejo koseti,net pati sedejau ir verkiau,nesupratau kas darosi,iki raudonumo,asarytes bego,kai meciau as tuos cesnakus,vedinau,visa patalyne perskalbiau.. paguldziau ir gydziau toliau kaip priklauso. Atsiprasau gal tikrai kazkam padeda - saunu! Bet daugiau tokiam mazam tokiais dalykais nepraktikuociau.
Mesdu parašė:
Gerem alergini aptamil iki 6men o dabar nuo 6men aptamil 2 paprasta,mums labai tinka,kazkam gal netinka. Sunku pasakyti?
Mes ir gerem aptamil alergiska☺kaip ir jus pradejom nuo 6men aptamil paprasta ir tiko ir viskas gerai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai