raimushea parašė:
Kur jas pirkote? Nu nerandu jų niekur.
Yra ju Babycity ir Euro vaistinese
raimushea parašė:
Kur jas pirkote? Nu nerandu jų niekur.
Yra ju Babycity ir Euro vaistinese
raimushea parašė:
Aš Mažeikiuose. Eurovaistinėj neturi. Reiks bandyt internetu siųstis![]()
Tada belieka tik internetu atsisiusti
Dreamxx parašė:
Gal kuriai skaudejo kirksni? Blemba kaip skaudaJauciu del to ,kad vakar Ikejoj sunku vezimuko stumdziau. Gal magnis padetu man ?
![]()
as kankinuosi su kirksnies skausmu jau senokai. ypac naktimis. klausiau daktares ka daryt sake taip jau buna. pabandykit koki baseina palankyt.. magnio man sake daktare kad nuo 35 savaites negalima.
o skausmas tai toks buna kad toks astrus net deginantis
Bruneteee parašė:
as kankinuosi su kirksnies skausmu jau senokai. ypac naktimis. klausiau daktares ka daryt sake taip jau buna. pabandykit koki baseina palankyt.. magnio man sake dak…
Man siandien teko siek tiek pabegioti ir sioki toki stresa patyriau tai kai uzejokirksnis skaudeti nei atsistot nei atsiset nebegaliu, einu pasiramstydama, kai pasijudinu kiek geriau. Tai biskutuka issigandus dabar esu :/
laurrrute parašė:
Man siandien teko siek tiek pabegioti ir sioki toki stresa patyriau tai kai uzejokirksnis skaudeti nei atsistot nei atsiset nebegaliu, einu pasiramstydama, kai pasi…
man tai pikciausia kad man su ta kirksnim tikrai labai rimtas skausmas ir jau virs menesio o nieko visai nepataria tipo viskas normalu. kazkaip nemanau kad cia normalu. as ant tiek pervargstu nuo jo kad naktim jau pamirsau ka reiskia normalus miegas.
o jum duok Dieve kad cia vienkartinis toks gal tikrai pervargot..
Dreamxx parašė:
Sias i ligonine isidejau,bet namuose zadu nenaudoti jokiu.Tik kai eisim kazkur isimesiu sias.Bet ar jos geros dar nezinau![]()
Aš irgi šias pirkau, tokios natūralesnės nei kitos atrodo...o planuoju naudoti taipogi tik ligoninėj, ar išvykose
Bruneteee parašė:
man tai pikciausia kad man su ta kirksnim tikrai labai rimtas skausmas ir jau virs menesio o nieko visai nepataria tipo viskas normalu. kazkaip nemanau kad cia norm…
Mano gydytojas sake, kad blokadas stato kai skausmas nepakeliamas, ale i ta kaula duria ir kiek supratau kazkokiu vaistu suleidzia, bet sake nevisada padeda. Dar ant kamuoliu gerai sake pasedet, paspirokliuot siek tiek. Ir lovoje kai verciates tai daryti suglaustom kojom maziau skauda.
raimushea parašė:
Aš Mažeikiuose. Eurovaistinėj neturi. Reiks bandyt internetu siųstis![]()
Pirkite internetu Eurovaistines puslapyje- treciadieni, tada bus 20 proc.nuolaida
Abu kartu parašė:
Merginos priminkit kurias slapias serveteles naudosit?
Naudosiu Hugies Pure, jos be elergenu ir kvapikliu
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai