indree100 parašė:
O manes niekas neklause, kai buvo gal kokios 25sav, iskart skyre cp.
Pas jus gal identiški dvynukai, viena placenta?
indree100 parašė:
O manes niekas neklause, kai buvo gal kokios 25sav, iskart skyre cp.
Symone parašė:
Taip , identiski, viena placenta su pertvara.
Anna parašė:
Na su tais svoriais esu girdėjusi, kad nepataiko. As kas dvi sav pas savo priziurincia gydytoją lankausi, ir prieš pora sav buvome į Kauno klinikas apžiūrai važiave…
as irgi is klp o gimdziau kaune,tai kaunas visada sake bandyk naturaliai,o klp dazniau dvynius issima cp nes maziau patirties
bet susikalbejau ir cp gimeme kaune
Rozali33 parašė:
as irgi is klp o gimdziau kaune,tai kaunas visada sake bandyk naturaliai,o klp dazniau dvynius issima cp nes maziau patirtiesbet susikalbejau ir cp gim…
Jus targeted is anksto? Ar tesiog prasidėjus saremiams vaziavote?
Anna parašė:
Jus targeted is anksto? Ar tesiog prasidėjus saremiams vaziavote?
buvo data paskirta kai lygiai 38 sav butu buve,bet 37+1 isejo kamstis ryte nuvaziavom i kauna,pagulde ir nubego vandenis
Rozali33 parašė:
buvo data paskirta kai lygiai 38 sav butu buve,bet 37+1 isejo kamstis ryte nuvaziavom i kauna,pagulde ir nubego vandenis
As taip pat tariausi kai sueis 38 sav. gimdyti Kaune, Klaipėdoj nesiryžau. Ir tuom dziaugiuos, supuoju poryte
Gimė natūralus I be jokio cp
Sveikos mamytės, aš pasidalinsiu trumpai savo istorija. Auginu dabar jau beveik 8 mėn identiškas dvynukes. Turėjom 2 berniukus ir pabandėm trečią vaikelį prisišaukti... Dabar turim 4
Nėštumas buvo gana problematiškas, nes viena iš mergaičių smarkiai atsilikinėjo dydžiu, echoskopas rodydavo 19-28 proc skirtumą, buvo įtarta dvynių transfuzija, bet paskui visa tai įvardijo kaip dischordantinį augimą (placenta pasidalinta ne po lygiai). Taigi dvynukių gyvybė realiai kabėjo ant plauko ir grėsė raidos problemos, bet lyg viskas ir gerai baigėsi. Tiesa, man apie 34 sav. išsivystė preeklamsija ir cholestazė, tad mergaitės gimė per CP 35 sav +1 d. Viena svėrė apie 1800 g, kita - apie 2500 g. Taigi svorio skirtumas buvo apie 35 proc. (echoskopas paprastai mažesnį skirtumą rodydavo). Bet šiai dienai viskas gana gerai, dydžių skirtumas šiek tiek išlikęs, bet mergytės ropoja, stojasi, tik gal kiek jautrokos.. ir oi kaip nelengva su jomis dviem
Gigi.Jan parašė:
Sveikos mamytės, aš pasidalinsiu trumpai savo istorija. Auginu dabar jau beveik 8 mėn identiškas dvynukes. Turėjom 2 berniukus ir pabandėm trečią vaikelį prisišaukt…
Oi kaip smagu kad viskas gerai baiges ir auga sau! 🥰 sveikatytes jum visom!
Gigi.Jan parašė:
Sveikos mamytės, aš pasidalinsiu trumpai savo istorija. Auginu dabar jau beveik 8 mėn identiškas dvynukes. Turėjom 2 berniukus ir pabandėm trečią vaikelį prisišaukt…
Įsivaizduoju kiek nėštumo metu prisinervinote... Bet svarbiausia dabar viskas gerai ;) Ar lengvai atskiriate dvynukes?
As labai bijau to laikotarpio, kai vyras po tevystes atostogu išeis i darba ir liksiu viena su dvynukais.. Deja nebus kam padet, turbūt lauksiu kasdien 17 val. kol vyras gris kaip kokio isganymo 🤣
Soulmate parašė:
Įsivaizduoju kiek nėštumo metu prisinervinote... Bet svarbiausia dabar viskas gerai ;) Ar lengvai atskiriate dvynukes?![]()
O kiek laiko dvynukams? Mano vyras tai neišėjo tėvystės atostogų, šefas maždaug davė suprast, kad nesuprastų... na bent jau taip vyras sako... tai aš viena sukuos, Vilniaus užmiestyje gyvenam, tai liūdna ir kartais sunku vienai, bet įsivažiuoji, kur dėsies... Atskirti tai lengva, nes svoris vis dar skiriasi, tai ir bruožai šiek tiek kitokie, apvalesnis veidas vienos, nors berniukai kartais nelabai skiria, o pačios identiški?
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai