Linall parašė:
O kam ta pazyma? As vakar klausiau, tai uz ja dar moket 8,50 reik. Nebent netiki darbdavys![]()
Kad ta pazima nieko nekainuoja. Sendien israse kaip tik man.
Linall parašė:
O kam ta pazyma? As vakar klausiau, tai uz ja dar moket 8,50 reik. Nebent netiki darbdavys![]()
Merginos, kaip kovojat su galvos skausmu? Mane pirmakart per nestuma uzpuole kazkas panasaus i migrena- viena galvos puse spaudzia, aki spaudzia, nepadeda nei miegas nei kas, o dar darbine naktis pries akis :unsure:. Gydytoja minejo kad galima isgert citramono, bet ar tikrai galima?
kornelijamineike parašė:
Cia kalbat apie nestumo pazyma ar apie pazyma palengvinti darba?
Paskalis parašė:
Merginos, kaip kovojat su galvos skausmu? Mane pirmakart per nestuma uzpuole kazkas panasaus i migrena- viena galvos puse spaudzia, aki spaudzia, nepadeda nei miega…
Tik paracetamolis!
kornelijamineike parašė:
Šiandien buvau pasimatime. Mažylis savaite didesnis bet viskas gerai.
Atleiskite, netyčia jums vėliavėle uždėjau 😱😂😂
Dojuzaa parašė:
Aš buvau Gran Canarioj ka tik, tai leidau sau pasidegint tikraiper pietus slėpiausi, kai karščiausia, bet manau reikia žiūrėti kaip
wilddreamm parašė:
o kaip del deginimosi? ar leidziat sau? orai geryn, vasara jau cia, atostogu metas. svarstom apie kelione i siltus krastus, bet del deginimosi kaip???
<…Kiekwienai skirtingai. Wiena jautresne, kita ne, wiena pykina, kitai galwa skauda. Ziurek kaip pati jausies.bet Tikrai gali nebijoti degintis, maudytis ir gerai leisti laika. Aisku nesweika perkepti, kaip ir ne nesciai nesweika tai.
saules wonios tik I nauda 🥳
Paskalis parašė:
Merginos, kaip kovojat su galvos skausmu? Mane pirmakart per nestuma uzpuole kazkas panasaus i migrena- viena galvos puse spaudzia, aki spaudzia, nepadeda nei miega…
Paracetamoli galima
Miegal_e parašė:
Jei yra persirgta vejaraupiais tai jais susirgti antra kart labai maza tikimybe, tai pasitaiko 2-3% zmoniu. Nuo tymu mes skiepyti vaikysteje, todel jau nebera efek…
Skiepo sudaromas imunitetas toks pats kaip imunitetas susidares po ligos. Tad negali buti 100% tikra, kad tas imunitetas nenusilpo ir vis dar pajegus kovoti su virusu.
Šiandien pradėjau kraujuoti... Eina 12sav.kaip išsigandau... Lėkiau greit į priėmimą... Bet ačiū dievui vaisius gyvas, liepė daug gulėti... Ir valgyti citrinos su medum.. Nelabai supratau ką ji padeda, bet nei nesigilinau... Išsigandau kaip reikalas. Paleido namo, bet vistiek skauda pilvą... Kažin kaip čia baigsis...
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai