Gintare.gintare parašė:
Sveiki,ką kalba jūsų mažyliai? Ar jau daug žodžių taria ?🙂
Labas, maniškė asmeniskai dabar sustojo tiek mokytis nauju žodžiu tiek senu nebesako. Nežinau kas čia uzejo
Gintare.gintare parašė:
Labas, maniškė asmeniskai dabar sustojo tiek mokytis nauju žodžiu tiek senu nebesako. Nežinau kas čia uzejo
Gintare.gintare parašė:
Sveiki, daug, žodžiai nėra visai taisyklingi, bet realiai jau susikalbame
SimonaSi parašė:
Sveiki, daug, žodžiai nėra visai taisyklingi, bet realiai jau susikalbame![]()
Mano kažkodėl labai mazai kelis žodžius....
Gintare.gintare parašė:
Nori sakyti,kažką naujo bet nedrįsta pvz tik tak ir sako be garso...o žodyne labai mazai tikrai žodžiu,raides pasako kokias 8 iš abeceles bet daugiau stovime vietoje ir tai kalba kai sakai pasakyk mamą pasako tada prašau pasakyk tete pasako...
Gintare.gintare parašė:
Jūsų pirmas vaikutis, mano pirmagimis prasilaužė tik pradėjęs lankyti darželį, iki jo vos kelis žodžius turėjo. Tai dar turite laiko, sunerimti dar nėra ko
vaikai geriausiai mokosi iš vaikų
SimonaSi parašė:
Jūsų pirmas vaikutis, mano pirmagimis prasilaužė tik pradėjęs lankyti darželį, iki jo vos kelis žodžius turėjo. Tai dar turite laiko, sunerimti dar nėra kovaika…
Į darželį mes neiname,o ir vaiku nematome per tą karantiną tai ji bendrauja tik su tėvais🙂
Gintare.gintare parašė:
Į darželį mes neiname,o ir vaiku nematome per tą karantiną tai ji bendrauja tik su tėvais🙂
Tai tą ir turiu omeny - nėra kol kas dėl ko jaudintis
Gintare.gintare parašė:
Mano prieš savaitę ištarė pirmą žodį 😁 pasakė "taip" 😁 šiaip nuo kokių 6-8 mėn ismokem tete sakyt, bet jam ilga laiką tai buvo tik patogus sakyti raidžių junginys, kažkokios reikšmės tam nepritaike 🤔 dabar jau taiko, bet vis neatkreipiau dėmesio, kad tai realus žodis 😁 žodžiu, nesinervuoju, kad labai nešneka, užtenka to, kad sava kalba kažką vis diskutuoja, todėl jaučiuosi rami nes žinau, kad ateis momentas, kai reikės jam rimtesnių žodžiu 😊 šiaip kiek girdžiu darželiuose vaikučiai labai daug ko išmoksta, iki darželio nemanau, kad reik pergyvent 😊
Pas maniski zodynas gana nemazas jau, nesurasyciau dabar visko, neatsiminciau. Taciau jingti zodeliu dar nenori, tik viena sakinuka kartoja "kas cia? " Siaip labai intensyviai viska kartoja. Taciau buvo ir vienu metu nutiles, matyt labiau klausesi ka mes kalbam, normalus etapas.
14 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai