Sami parašė:
Man pykinimas buvo dėl atsiveriančio kaklelio kaip teigė daktarai![]()
O jums jis ir veresi? Daznai pykino? Man vakar vakare pora h buvo uzejes pykinimas is niekur nieko
Sami parašė:
O jums jis ir veresi? Daznai pykino? Man vakar vakare pora h buvo uzejes pykinimas is niekur nieko
Mėtall parašė:
Na su pirmu atsimenu maldavau epiduro kokias 3 h ,nieks nedavė ,vis tempė guma vėliau vėliau . O kai jau reikėjo stumpt logiška kad per vėlai . Tad kaip ši kart bus…
Oi, tikrai nespeje. Kiek zinau, lyg nuo 2 ar 2.5 po truputi grizta, atsistatineje. O po 6 metu tai is viso kaip pirma karta.
megstusurelius parašė:
Na va, praejo 1,5val, saremiai is pradziu buve skausmingi, perejo i tokius meh, galima iskentet lengvai, taigi false alarm ir vel... 🙍🙍
O kiek jus jau pernesiojot? As del to ir nusiteikiau sausi gimdyt, kad nereiktu nervuotis kiekviena paveluota diena
Sami parašė:
Rimtai?
Mane antra diena pykina , ypac naktim.
Neringut parašė:
O kiek jus jau pernesiojot? As del to ir nusiteikiau sausi gimdyt, kad nereiktu nervuotis kiekviena paveluota diena![]()
Siandien termino diena 😀 tik esme tokia, kad man nuo 25sav vis sake, kad gresiantis prieslaikinis, nu tai dabar nei juokis, nei verk, vaikas dar ir pernesiotas bus 😀 o as buvau nusiteikus jau gimdyt bent keliom savaitem iki termino 😁😀
onnellisuus parašė:
Rimtai?
Mane antra diena pykina , ypac naktim.![]()
Mane jau nuo savaitg pykina,o siandien ryte vemiau net. Tai paskambijus i ligonine pasake kad verinejasi kaklelis greiciausiai
lina.b parašė:
Mane jau nuo savaitg pykina,o siandien ryte vemiau net. Tai paskambijus i ligonine pasake kad verinejasi kaklelis greiciausiai
As vakar vemiau ryte ir sekmadieni.
Siandien pykina nuo visko.
Butu neblogai kita savaite pagimdyt.
Vakar pedikiura pasidariau, dabar plaukus dazau. Dar sakiau vyrui, kad va galesiu ramiai vaziuot gimdyt
E.Va parašė:
O po 6 metu tai is viso kaip pirma karta.
🙈😨😨😨
Ginte313 parašė:
🙈😨😨😨
Man po 10 metu tarpo is vis nezinau kaip bus..
megstusurelius parašė:
Siandien termino diena 😀 tik esme tokia, kad man nuo 25sav vis sake, kad gresiantis prieslaikinis, nu tai dabar nei juokis, nei verk, vaikas dar ir pernesiotas bus …
Nu tada suprantu jus.. Iseit is proto galima
o kiek leidzia pernesiot? 10 dienu? Ar dvi sav?
10 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai