2019.04.16 08:51 (prieš 7 m.)
Erminta- parašė:
Skaičiau,kad atliekant cp vaikas patiria stresą😐O išemant gauna labai dideli šoka kas pakenkia, visai kitaip būna kai patis ateina. Ir ką beskaityčiau tik daugiau n…
Visiskai nepritariu siai nuomonei. Man paciai po 16 val.kankinimosi, dvieju epiduru, skatinamuju sustojo gimdymo veikla ties 5cm ir buvo skubiai atliktas Cezaris. Nu tai man jis toks issigelbejimas buvo, po kankyniu net numigau ant operacinio stalo! Vaikelis buvo 4580gr ir 54 cm, daktaras sake, kad buciau nepagimdzius pati, nes paskutiniu metu veiduku I virsu pasisuko, pavojinga. Jokio streso nepastebejau ant vaiko.. Gime tarsi menesio laiko, visos sesutes gyre, nei gelta, nei pleiskanu luobeles nebuvo. Pirma karta kai ant kruties uzdejo tai taip isisiurbe! Sesele sake, kad.kaip Is vadovelio. Beje, dar gavau pagyrima, kad nors ir Cezaris, man greiciausiai pradejo pienas begt, nei tuo pat metu naturaliai pagimdziusioms. Pramaitinau 2,5 metu. Zodziu, padariau isvada, kad viskas musu galvoj! Ir pieno gamyba, ir atsigavimas po gimdymo. Tiesa, Kadangi mano sunus buvo labai didelis, istampe pilvo raumenis, ko pasekmej tikrai labai skausmingas pilvas buvo apie savaite po operacijos. Tarsi 1000 atsilenkimu buciau dariusi! Bet kasdien vis gerejo ir tai praejo.
Dabar, kai laukiuos antro, net bijau naturaliai gimdyt.