piazzagold parašė:
Mamytės, kokius batukus pradedantiem vaikščiot pirkot? Aš mažei pirma basanoškes pirkau, bile gražios 😊 o dabar reikia rimtesnių batukų pirmiem žingsniukam…
Biomecanics.
piazzagold parašė:
Mamytės, kokius batukus pradedantiem vaikščiot pirkot? Aš mažei pirma basanoškes pirkau, bile gražios 😊 o dabar reikia rimtesnių batukų pirmiem žingsniukam…
Biomecanics.
Kaip miegui rengiat? Mes ilgarankis bodis plius miegmaisis bet jau tuoj bus mazi ir galvoju atsisakyt miegmaisio.
Nuo kada saugu kaldryte naudot? Vasarai uzteks pleduko manau. Bet juk nusispardo baisiai?
Kaip apsaugot kojas? Paliekat basus? Namie 21.
Velkat sliauzta ir paliekat be pledo jokio?
Ar naudojat pagalve? Kokia? Jeigu ne kada planuojat?
Only_good_souls parašė:
Kaip miegui rengiat? Mes ilgarankis bodis plius miegmaisis bet jau tuoj bus mazi ir galvoju atsisakyt miegmaisio.
As miegui renkdavau sliauztinukus ilgarankovius ir su pedutem, dabar rengiu be peduciu. Kloju kaldryte jau labai seniai, mes miegmaisio net neturejome, bet nusispardes ja pastoviai, tai su sliauztinuku manau nesalta jam nakti, bet to keliasi nakti daug kartu, tai vis prikloju. Buvau migdzius su bodziu ilgom rankovem, bet tada kojytes saltos kai nusispardo... Zodziu ir as pasimetus, pas mus namie taip pat 21. Pagalves dar nenaudoju, kol kas net nesidomejau apie ja, mes dar miegam abu lovoj, tai manau greitai nuslystu nuo pagalves, nes nakti keliauja po visa lova 😁
Only_good_souls parašė:
As visada klodavau kaldra, o jau mėnesis kaip baisiai nusispardo, nusikloja tai rengiu pašiltinta sliauztinuka ir nieko nebelokloju, tai nei susala nei per silta. O pagalve tokia plona, kaip blynas, 1-2cm gal aukscio.
Only_good_souls parašė:
Arba sliauztai su pedutem arba pizama vientisa ir kojinytes. Uzklot be sansu, nes iskart nusispardo. Plius vartos, sukas 360 laipsniu per miegus. Pvz sianakt nubudus vietoj galvos radau kojas😂 pagalves jokios, nes vistiek ant jos neguletu🙈
Only_good_souls parašė:
Mes kaldra klojames nuo gimimo 🤷 nakciai rengiu bodi trumpom arba ilgom rankovem,nes pastarosiom dienom labai prakaituoja 🤦pagalves dar nededu,bet gal reiketu istraukt 🤔kazkaip dar prisibijau nors turiu net dvi
Mes taip pat nuo gimimo su kaldryte, uzkloju iki puses, bet kaip ir daugelis vis radau nusiklojusia paskutiniu metu🙈rengiu sliauztinukais be peduciu ir dedu kojnytes (kartais ir be ju)😊nakti maziausiai tris kartus valgo mp, tai jei nusikloscius apkloju😊pagalves nenaudojam🙂
baliooonas parašė:
Mano bernuzelis jau bando ir vaikscioti, manau ilgai neuztruks, kol isidrasins nueiti daugiau nei 4 zingsnelius.Bet nakti kas darosi tai as nesuprantu. Kokius 7…
Mano irgi keliasi, sianakt baisu, istisai... 🤯
baliooonas parašė:
Mano bernuzelis jau bando ir vaikscioti, manau ilgai neuztruks, kol isidrasins nueiti daugiau nei 4 zingsnelius.Bet nakti kas darosi tai as nesuprantu. Kokius 7…
Mano irgi bunda, sukasi, keliasi. Galvojau, gal dėl dantų? O gal koks augimo šuolis? Nes apetitu tikrai nesiskundžia 🙈🙈
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai