ClipClop parašė:
Touch žymiai minkštesni ir fainesni, perku tik touch nes jie labai patogūs ir kokybiškinewborn žymiai kietesni.
Visada nuolaida ir visu rusiu? Geras 🤩
ClipClop parašė:
Touch žymiai minkštesni ir fainesni, perku tik touch nes jie labai patogūs ir kokybiškinewborn žymiai kietesni.
ClipClop parašė:
Drauge sake kad su appsu visada nuolaida pampiam. O man atrodo kad ja tik dabar pamaciau ar as klystu?😊
Puku_kamuoliukas parašė:
Aha, visų rūšių, ar visada bus ta nuolaida - nežinau, bet jau ilgą laiką ji taikoma
bet tik su tuo appsu
Gin93 parašė:
Drauge sake kad su appsu visada nuolaida pampiam. O man atrodo kad ja tik dabar pamaciau ar as klystu?😊
Bijau pameluot bet gal jau pusę metų jei ne ilgiau ta nuolaida egzistuoja
pas mjs mkestely yra tik Kiwi ir Rema, tai aš remoj dažniausiai prekinuos nes ten pigiau nei kiwi, plius su tuo appsu gerų nuolaidų būna, pvz buvo kad vaisiams ir daržovėms 30%
As dar prie sauskelniu ir vienkartiniu kelnaiciu grisiu.
Pasiemiau 4 pampius, liaudiskai tariant, 5 vienkartines kelnaites (pakely tik tiek yra), bet ne tas tinklines ir paketus gentle day didelio sugerimo lygio. Vaistinej klausiau koks skirtumas tarp gero sugerimo naktinio paketo ir ale po gimdymo. Sake visiskai jokio, jei rinksies naturalesnio pluosto, o ne kokius always. Tai paskaiciau, kad gentle day irgi tinkami po gimdymo, o jiem dar buvo nuolaida gera, tai pasiemiau pakeli. Nepamenu 8 ar 10vnt jame buna.
Aisku, kad man niekas nepasakys 100% ko kiek reikes ir kas man bus patogiau, bet ar galiu tiketis, kad normaliom salygom 4 sauskelniu ir 8vnt paketu uzteks LIGONINEJ? Namuose jau paskui dzin, bet kas nueis ir nupirks kas man labiau tiks ir patiks ir kiek reikes, bet ziurint i sarasus atrodo lyg ir normalu, skaitant patirtis galvoju gal pasiimt daugiau visko? Labai nenoriu krautis pilnu lagaminu ir varyt kaip isprotejus su tarbom 😂
ClipClop parašė:
Bijau pameluot bet gal jau pusę metų jei ne ilgiau ta nuolaida egzistuojapas mjs mkestely yra tik Kiwi ir Rema, tai aš remoj dažniausiai prekinuos nes ten pigia…
Trumf appsa turit? daug kur galimA sutaupyt. Su juo 15%kiwi vaisiam darzovem. O Su spec. kortele kas antra sauskelniu pakuote nemokama. Taip pat kaip ir visi paketai iklotai. Ja duoda nemokamai kasoje😊
PaVasaris parašė:
As dar prie sauskelniu ir vienkartiniu kelnaiciu grisiu.
Pasiemiau 4 pampius, liaudiskai tariant, 5 vienkartines kelnaites (pakely tik tiek…
Po gimdyves rinkinio sunaudojimo ir as naudosiu paprastus naktinius paketus
Darytea parašė:
Sveikutes. Kokius pampersus pirkote ir vežėtes į ligonine?😉
Prieš 5 metus pirkau visad tik aukso/balta spalva įpakuotus pampers, ir siusdavomes is uk, veliau pirkome lt is zmoniu kurie parveza vadinasi sauskelnes geromis kainomis. Dabar ziurinejau tai užsakinesiu iš briele.nes iš lt parduotuviu jei pritrukis pirkdavom visada puse kiekio sauskelniu tiesiog viska praleisdavo...libero netiko gave dovanu buvom tai lb bert pradejo o kitu ir nebebandem
Gin93 parašė:
Trumf appsa turit? daug kur galimA sutaupyt. Su juo 15%kiwi vaisiam darzovem. O Su spec. kortele kas antra sauskelniu pakuote nemokama. Taip pat kaip ir visi paketa…
Kortelę kiwi pampiams turiu, triumpf ne, nes kiek supratau už ją mokėt reikia
2 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai