ieva6891 parašė:
Kas dabar greit žino, per kiek laiko po gimymo reik pildyt prašymus dėl motinystės atostgų?
As kaip buvau sodroje, tai man sake sausio menesi.😉
ieva6891 parašė:
Kas dabar greit žino, per kiek laiko po gimymo reik pildyt prašymus dėl motinystės atostgų?
As kaip buvau sodroje, tai man sake sausio menesi.😉
ieva6891 parašė:
Darbovietėj reiktų parašyt bent dvi savaitės iki vpa pradžios
Ar man vienai tas žindymas kazkoks kosmosas?? Mazylei bus tuoj dvi savaites, zindymas skausmingas pries savaite buvo pakirptas pasaitelis, dalinai traukiau su pientraukiu po keliu dienų speneliu buklei pagerejus vel bandziau zindyti. Krutis pilnos pieno sprogsta stengiuosi kuo maziau traukti ir kiek imanoma maitinti... Nežinau... skauda... kartais geriau kartais prasciau apzioja, stengiames kiek imanoma... kiek ilgai trunks sita kankyne? Ar imanoma susigyventi su zindymu?
Gimle parašė:
Labas, ateinu pasidžiaugti pirmaisiais sunkaus darbo rezultatais. Nusipirkau Spectra Dual S dvigubą pientraukį ir laikausi relatacijos plano + bandau grąžinti kūdik…
Apie 350 ml tenka damaitinti..
ieva6891 parašė:
Baigiantis dekretui
Muere parašė:
Ar man vienai tas žindymas kazkoks kosmosas?? Mazylei bus tuoj dvi savaites, zindymas skausmingas pries savaite buvo pakirptas pasaitelis, dalinai traukiau su pient…
Dauguma susiduria su panašiais sunkumais. Labai svarbu kad taisyklingai apžiotų, kitaip speneliai smarkiai nukent
Muere parašė:
Ar man vienai tas žindymas kazkoks kosmosas?? Mazylei bus tuoj dvi savaites, zindymas skausmingas pries savaite buvo pakirptas pasaitelis, dalinai traukiau su pient…
Tikrai ne vienai. Kas antra turbūt kreipiasi į žindymo konsultantes net jei tai ne pirmas vaikas. Geriau neuždelsti ir ieškoti pagalbos kuo anksčiau, nes daug vargo gydantis sužalotus spenelius
juodukeeeee parašė:
Sveikos merginos. Kurios gimdete VGN. Ar taretes kažka su gydytoja, akušerem? Ar verta galvoti apie tai, ar skiriasi priežiūra?
Su niekuo nesitariau.Atvažiavau ryte nubėgus vandenims , 8:15 plius minus keičiasi pamainos. Gavau superinę komandą , gerą priežiūrą ir privačią šeimyninę palatą.
Žinot, kai kas rašydavo komentarus, kad vaiko pažadint negali dienos metu, galvojau, nu nesąmonė. Kaip jau ten vaiko nepažadinsi - pakuteni skruostą ir atsikėlė. Tai va, pačiai dabar tokia situacija: reik važiuot pas gyd., ir skruostus kutenu, ir paausius, ir pampį pakeitėm, dundę nuprausėm, kambary empos visos plieskia, išrengiau, palikau - nulis reakcijos. Papą kišu, lūpas suspaudus. Dar man taip nėra buvę! Toks ignoras!
12 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai