Gimle parašė:
Zinzino. Iš daugybės išbandytų mums labiausiai patikę. Su daug polifenolių, kad nesioksiduotų. Vaikai noriai vartoja, yra toks vaisių skonio, o mes su vyru citrinų …
Dekui labai
Gimle parašė:
Zinzino. Iš daugybės išbandytų mums labiausiai patikę. Su daug polifenolių, kad nesioksiduotų. Vaikai noriai vartoja, yra toks vaisių skonio, o mes su vyru citrinų …
Dekui labai
Aguona2023 parašė:
Mamos, pasidalinkit ką darot jei žinot kad pusdienį ar dieną prabūsit ne namuose, kaip su kūdikio maitinimu?
Perku parduotuvine tyrele ir duodu kelionej. Šiandien kaip tik visa diena keliavom tai daviau tyreliu ir uzkandziu. Jeigu valgom kur kavinej tai pasidunam i vaikiska kedute arba vezimelyj ir duodu valgyt kazka is to ka patys valgom
Lauraba parašė:
mes irgi naudojome miolers, tai keičiame į šiuos. Draugė naudoja, tai tikrai nėra to kvapo. Vaikas noriai geria ir kas svarbiausia mažesnį kiekį reikia gerti. Tai l…
Dekui!
Šiaurėsbanga parašė:
Tą patį pagalvojau, jau taip skelbiasi atsakingi... ir kas blogiausia aš tų košių (aprt ryžių) užsipirkus belekieko taip dabar nesinori jų naudot po šio įvykio.…
Bet kad ten miltukines tos košės? O mūsiškiams jau metas kruopas kapot ☺ na jei labai atsakingai tikrina, gal su kitomis viskas gerai..
Šiaurėsbanga parašė:
Tą patį pagalvojau, jau taip skelbiasi atsakingi... ir kas blogiausia aš tų košių (aprt ryžių) užsipirkus belekieko taip dabar nesinori jų naudot po šio įvykio.…
Manau, kad čia todėl, jog jie turi atitikti kažkokius sertifikatus (ženkliukas ant pakuotės kažkoks eko yra). Taibgali būti,kad tose košėse nėra nieko blogiau, nei paprastose (ne Mamuko), bet Mamuke jų būti negali didesnio kiekio,nei nurodyta, nes neatitiks sertifikato/ženklinimo. Gal čia dėl to?
Wider parašė:
Bet kad ten miltukines tos košės? O mūsiškiams jau metas kruopas kapot ☺ na jei labai atsakingai tikrina, gal su kitomis viskas gerai..
Jo miltukinės. Nelabai jis valgo aplamai košių, buvo akcija galvoju reikia paiimt dar prieš pradedant primaitinimą
na per metus gal suvartosim. Aš jas dedu į troškinius, arba kaip padažą, ir pan. Grynai tik košės kad ir skanintos tai nevalgo bet kokios, be to viską ima pats savarankiškai, tsi turi but tik su kitu kietu maistu.
Šiaurėsbanga parašė:
Jo miltukinės. Nelabai jis valgo aplamai košių, buvo akcija galvoju reikia paiimtna per metus gal suvartosim. Aš jas dedu į troškinius, arba kaip padažą, ir pan…
Aš pastebėjau, kad priklauso ir nuo paros laiko, kada kokio maisto nori. Ryte jam išties labiausiai norisi vaisių. Košės suvalgo kelis šaukštelius. O keliskart kai nebuvau namie, mama sumaitino tą košę pietums, viską suvalgė. Labai patiko bolivine balanda. Suvalgė porciją ir norėjo dar..
Oksana D. parašė:
Manau, kad čia todėl, jog jie turi atitikti kažkokius sertifikatus (ženkliukas ant pakuotės kažkoks eko yra). Taibgali būti,kad tose košėse nėra nieko blogiau, nei …
Aš manau, kad tai tik formalumas, kad eco. Formaliai atitinka keliamus reikalavimus, o kiek ten ekologijos tai manau sudėtinga būtų pasakyti nežinant iš kur ir kaip auginta buvo..
4 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai