2025.01.13 10:02 (prieš 1 m.)
Dėl miegelio ir valgio suderinimo. Tai pas mus vienas miegas 2-3val. Kažkaip labai normaliai susiderino. Valgo noriai ir laaabai daug, tai gerai užvalgęs parpia ir nieko jam tuo metu daugiau nereikia. 😆 Dėl naujų produktų, skonių tai visko nori paragauti. Tik jau atsirado ko neypatingai jau skaniai valgo. Žuvies jau kažkaip nelabai nori, kiaušinio nebe... Net nežinau kodėl. 🤔 Suvalgo, bet ne taip jau noriai kaip visa kita. Džiaugiuosi, kad kol kas dar varškę valgo. Nes mano vyras jos nemėgsta, vyresnėlis jos nuo metuko atsisakė, taip pat nemėgsta. Gal šis vaikas bus į mane labiau ties tuo.😁 Pas mus penktas dantukas lenda, bet miega be jokių prabudimų, neatrodo, kad jam skaudėtų ar panašiai. Žiūrėsime kaip kiti dygs, kas bus. Šiandien ryte guliu ir galvoju. Prisiminiau kaip buvo nuo 10mėn iki 11mėn . Susirgo mažylis, o tada ir pasveikęs labai prastai tą mėnesį miegojo, prisimenu iki dabar kaip kelinėjosi, aš miego minimaliai turėjau. Po mėnesio vėl viskas grįžo į vėžias, vėl miega gerai. Tai tas prasto miego mėnesis ėjo taaasip lėtai, atrodė belekiek laiko, tos dienos tada sunkesnės, nes aš buvau neišsimiegojusi. Jis tai nebuvo irzlus dienos metu, bet aš tai taip. O kada va miega normaliai tas laikas tiesiog lėkte lekia, noriu jį labai pristabdyti. Atrodo ką tik gimdžiau ir labai skaudėjo, o jau virš metų praėjo. Nesuprantu kaip taip greitai. 😁