smilg parašė:
Aš vedžiau į mankštas (pagal paskyrimą 5 kartai) ir paskui į masažą, irgi 5 kartai priklauso. Tai masažas man buvo kazkas toookio - taip išjudina iskrutina viską, j…
Kur lanket?
smilg parašė:
Aš vedžiau į mankštas (pagal paskyrimą 5 kartai) ir paskui į masažą, irgi 5 kartai priklauso. Tai masažas man buvo kazkas toookio - taip išjudina iskrutina viską, j…
Kur lanket?
lututee parašė:
Kur lanket?
Antakalnio poliklinikoje vaikščiojom.
EDITAMAK parašė:
mes neseniai išleidom kineziterapiaute,tai Arnas visą mankšta prareke,ko niekad nebuvo Kudykių Spa 🤔 griežtai uždraudė sodinti,nes nesilaiko ant dilbiu ir būtinai m…
O sodinti griežtai negalima nes ant dilbių vaikas neišbūna ar ištiestų rankų?
Vaida555 parašė:
Šiaip sodinti galima kai jau verčiasi į abi puses nuo nugaros ,sukasi aplink savo ašį ,pedutes jau link burnytes kiša ir kai būna tiesiu rankų atrama ,dėl dilbiu atramos nieko nėra sakiusi kineze 😁🤔
Vaida555 parašė:
Sakė apie dilbius,bet ir dar nlb ant ištiestų rankų išsitiesia.. daugiau išsitiesia,kai supyksta
Giedruse parašė:
Šiaip sodinti galima kai jau verčiasi į abi puses nuo nugaros ,sukasi aplink savo ašį ,pedutes jau link burnytes kiša ir kai būna tiesiu rankų atrama ,dėl dilbiu at…
Būtent,mes esam buve ne pas vieną kineziterapiaute ir niekas nesakė,kad sėdėjimas ir dilbiai kažkuo susiję 🤷nu dbr eisim 29d pas savo kineziterapiaute ir paklausiu
smilg parašė:
Antakalnio poliklinikoje vaikščiojom.
Smagu,kad pavyko pakliūti. Mes kai kreipėmės buvo 5 men eilė
Giedruse parašė:
Šiaip sodinti galima kai jau verčiasi į abi puses nuo nugaros ,sukasi aplink savo ašį ,pedutes jau link burnytes kiša ir kai būna tiesiu rankų atrama ,dėl dilbiu at…
Giedruse parašė:
Aha pagal visas taisykles tai taip. Bet mūsiškis neissitiesia ant tiesių rankų nors tu ką. Kinezė sako, kad greičiau išmoks remtis ištiestomis rankomis kai jau sėdės 🫣
Meškutė2 parašė:
Daktaras pasodino Tada 5mėn nors jis nesisukinėjo....
Tai viena karta nieko tokio. Čia kalbama apie sodinimą sistemingai, siekiant vaiką pratinti sėdėti.
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai