Žvaigždėtas_sodas parašė:
Tai, kad 6 mėnesių jie dar sunkiai sėdi o čia iškart ant puodo 😀
Na musų sėdi tvirtai nuo 5 mėn 3 sav 😁
Žvaigždėtas_sodas parašė:
Tai, kad 6 mėnesių jie dar sunkiai sėdi o čia iškart ant puodo 😀
Amelia9 parašė:
Maniškei penktadienį 6 men nesedi visai 🥲o Jus Tai jau galit ant puoduko sodint 🙈😀😀
Amelia9 parašė:
Ohoo. Maniškis griūna 😂 naa,pasėdi atsirėmęs į sofos atlošą,bet taip kad savarankiškai sėdėtų - toli jam..
mes neseniai išleidom kineziterapiaute,tai Arnas visą mankšta prareke,ko niekad nebuvo Kudykių Spa 🤔 griežtai uždraudė sodinti,nes nesilaiko ant dilbiu ir būtinai mankštu reikia,o reabilitologe sakė nereikia jam jokių mankštu kai buvom poliklinikoje 🤷 tai kuo tikėti?bet ir su šeimos gydytoja snekejau,tai kai ateisim, sakė apziures ir jei ką vel duos siuntimą pas reabilitologa,nes per metus gali duoti du kartus..bet jau neisiu pas tą,eisim kažkur kitur..ir aišku pratesim tada mokamas mankštas
Ugnytė man nenori net Babybjorne sėdėti, iš karto riečia nugarytę, vargais negalais išbūna kol pietus pagaminu, net nemėginu sodinti, kartais bandau duoti ranką, žiūriu ar keliasi, bet dar nelabai, ana dabar labiau šliaužimu domisi, juda neblogai jau, taip įdomiai stumiasi į priekį ant dilbių pasirėmus, ištraukia ranką iš po savęs ir vėl stumiasi su kojom užpakalį keldama, o jei pamato kokį daiktą patikusį, tai iš viso taip greit pradeda šliaužt, labai juokingai atrodo🤗
Maniškis jau stovi kelias dienas.. visada palieku ant žemės, kad saugus būtų, kol nematau, atėjau iš tualeto ir žiūriu stovi į sofą įsikibęs🙈 labai sunku, negaliu akių nuleisti dabar visiškai, nes išvien stojasi ir aišku virsta. Buvo daug lengviau kol tik ant žemės žaisdavo 😀 man kineziterapeutė sakė, kad šliaužti nėra labai svarbu dėl vaiko vystymosi, bet labai svarbu ropoti ant keturių dėl stuburo, raumenų vystymosi, dar pirminių refleksų įsisavinimo, tai stengiuosi skatinti ropoti, o jis jau nebenori..
Ater parašė:
Maniškis jau stovi kelias dienas.. visada palieku ant žemės, kad saugus būtų, kol nematau, atėjau iš tualeto ir žiūriu stovi į sofą įsikibęs🙈 labai sunku, negaliu a…
O buvo jau pradėjęs ropoti prieš stojimąsi?
EDITAMAK parašė:
mes neseniai išleidom kineziterapiaute,tai Arnas visą mankšta prareke,ko niekad nebuvo Kudykių Spa 🤔 griežtai uždraudė sodinti,nes nesilaiko ant dilbiu ir būtinai m…
Aš vedžiau į mankštas (pagal paskyrimą 5 kartai) ir paskui į masažą, irgi 5 kartai priklauso. Tai masažas man buvo kazkas toookio - taip išjudina iskrutina viską, jau po poros užsiėmimų labai jautėsi efektas. Tada dar papildomai mokamai penkis kartus pasiprašiau pas tą pačią masažistę. Tai labai sustiprėjo vaikas. Ir vedžiau kasdien be pertraukų išskyrus savaitgalius, intensyviai taip, bet labai efektyvu buvo. Po masažų kurso pradėjo keltis ant ištiestų rankų. Baigėme lankyt kai vaikui 3mėn. 1 sav. buvo, tai dar visai gerai svetimus prisileisdavo, dabar gal jau sunkiau būtų.
Gal ir jums masažas efektyviau būtų, tiesiog dalinuosi.
Dar ką supratau iš masažistės pasakojimų, tai kad tvarka turėtų būti pirma masažai, paskui mankštos ir baseinai. Bet niekas labai nekreipia dėmesio - yra laisvas laikas ir paskiria...
Kirch. parašė:
O buvo jau pradėjęs ropoti prieš stojimąsi?
Truputį ropojo jau, bet ne 100% nuosekliai. Aš matau, kad labai stiprus jis ir rankos, viršutinė kūno dalis ypač, tai prisitraukia stovėti ir pakyla. Su pirmu sūnumi kitaip buvo, tai ir keista, ir neramu truputį net.
1 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai