Mergelytė parašė:
Darbe dirbau viskas buvo gerai o į vakaro pusę taip pradėjo durti mausti nugara dar prieš mm neturėjau tokių skausmų tikiuosi jog nieko blogo nėra kol neatsirado jo…
Man irgi nuolat maudzia kaip pries mm, nors nedirbu
Mergelytė parašė:
Darbe dirbau viskas buvo gerai o į vakaro pusę taip pradėjo durti mausti nugara dar prieš mm neturėjau tokių skausmų tikiuosi jog nieko blogo nėra kol neatsirado jo…
Man irgi nuolat maudzia kaip pries mm, nors nedirbu
fėja32 parašė:
As jau taip pat uzsirasiau pirmajam vizitui,rugsejo 5d. Tikiuosi,jau pavyks pamatytipradejo lysti pojuciai ne kokie,jegu nulis visiskai
![]()
Man jegu irgi visiskai nera ,pastoviai noriu miego ,atrodo miegociau ir miegociau , tingiu net vaikscioti atrodo ...buna duria sona apacioje pilvo,spenelius skauda, daugiau nieko ,aj dar galva buna sukasi
situacija tokia dar neaisku ar užkibo,peraejisios mm buvo rugpjucio 5d. ovuliacija buvo rugpjucio 19d. dabar mm turetu buti tik rugsejo 1 d. kuriu nelaukiu 🙈🙈bet kilo toks klausimas , taip nutiko kad nuo praejusio savaitgalio truputi buvau apsirgusi apie 3dienas sloga gerkle temperatura apie 37.7 geriau paracetamoli daug arbateliu tiksliau vandeni su citrina ir medučiu . bet dabar dar turiu nedarbinguma , ir budama namuose vis matuojuosi temperatura , ir ji stabiliai ar ryte ar vakare laikosiu 37.2 , testuku dar nedariau bet jau spirgu 🤭 kaip jums jau pastojusioms su temperatura ?nes kiek skaitonejau buna pakilusi . jei pavyks bus geguzinukas ❤️
pupsika parašė:
Tokio ryškumo, tai tikrai laukiatės. Su Afrika sudėtingiau, nes lyg ir yra skiepai kažkokie ( bijau sumeluoti ). Jūsų atveju neskrisčiau ir saugočiau žirniuką. Tai…
Pritariu
Mergelytė parašė:
sendienos testukas rytoj pagal viską mm dieną 🙂
Sveikinimai
Mergelytė parašė:
sendienos testukas rytoj pagal viską mm dieną 🙂
Sveikinimai❤️
Quiinnd parašė:
Šiandien mm diena. Testukai rodo
Tikiuos nepabėgs. Maudžia pilvo apačią. Pykina.
Didžiausi sveikinimai ir jums ☺️
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai