Goose parašė:
Labas merginos, gal galėtumėt parašyti kaip viskas vyksta nuo pastojimo iki gimdymo su šiuo sindromu?
Man jau planuojant buvo liepta gerti aspiriną, o zibor leistis nuo 6 sav., zibor sėkmingai išrašo šeimos gydytoja.
Antifosfolipidinis sindromas (AFS) - autoimuninis sutrikimas, sukeliantis arterijų ir venų trombozę. Jis siejamas su pasikartojančiais persileidimais. Skaityti
visą straipsnįGoose parašė:
Labas merginos, gal galėtumėt parašyti kaip viskas vyksta nuo pastojimo iki gimdymo su šiuo sindromu?
Man jau planuojant buvo liepta gerti aspiriną, o zibor leistis nuo 6 sav., zibor sėkmingai išrašo šeimos gydytoja.
Goose parašė:
man buvo liepta gerti aspiriną min 1 mėn iki pastojimo, o zibor leistis iš kart pamačius teigiamą testą. Receptą gyd išrašė iš anksto kai pasakiau, kad planuojam. Jūsų vietoj iškart pradėčiau aspiriną ir pas gydytoją nelaukčiau o jau rytoj varyčiau.
tygra parašė:
Kas kiek laiko leistis reikia?
Aš žiauriai bijau adatų
Laumme parašė:
man buvo liepta gerti aspiriną min 1 mėn iki pastojimo, o zibor leistis iš kart pamačius teigiamą testą. Receptą gyd išrašė iš anksto kai pasakiau, kad planuojam. J…
Nepriema manęs, aš užsiregistravau, parašiau laišką kad turiu AFS, kad du neišnešioti gimė prieš tai. Tai atšaukė registracija ir perkėlė kai bus 8sav.
Pabandysiu tada paskambint pirmadienį ir paklaust ar tikrai suprato ką aš sakau.
Goose parašė:
Aš žiauriai bijau adatų![]()
Kasdiena leidžiuosi.
Vaida.K. parašė:
Laba diena 💐 Iškilo klausimas - jei 2020m. buvo nustatytas AFS, sekančiam nėštumui jis vis dar išliko? Na, ar čia ta liga amžiams? Ar reikia prieš kitą nėštumą vėl …
Goose parašė:
Nepriema manęs, aš užsiregistravau, parašiau laišką kad turiu AFS, kad du neišnešioti gimė prieš tai. Tai atšaukė registracija ir perkėlė kai bus 8sav.
…
O jūs eikite tada kur nors kitur, kad ir privačiai tam pirmam apsilankymui, o vėliau jau bus lengviau, kai jau bus gydymas priskirtas.
Goose parašė:
Aš žiauriai bijau adatų![]()
Leistis reikia kas diena tuo pačiu metu. Visą nėštumą + kelias savaites po gimdymo (nepamenu jau tiksliai kiek). O kas Jums AFS diagnozavo? labai keista, kad visų šitų dalykų smulkiai neišaiškino. Man kai diagnozavo AfS visą instrukciją surašė ką kada vartoti, kokius kada tyrimus daryti, kokius rodiklius sekti ir t.t
Sveikos🌷
Po dviejų nesėkmingų nėštumų gavau siuntimą pas gydytoją V. Abraitį dėl AFS. Užsiregistravau vizitui kitą savaitę, bet prisiminiau, kad didelė tikimybė, jog tuo metu sirgsiu mm. Kažin vizitą geriau nukelti ar nieko tokio, kad tuo metu sirgsiu?🙄 Galbūt dar yra kas nors ką reikėtų žinoti vykstant į pirmą vizitą? 🤔
monicm parašė:
Sveikos🌷
Po dviejų nesėkmingų nėštumų gavau siuntimą pas gydytoją V. Abraitį dėl AFS. Užsir…
Nedarys kraujo tyrimų tik paklausinės apžiūrės galbūt kojas pilvą dėl kraujagyslių išrašys nebent siuntimą tam kraujo tyrimui ateiti teks kita kart į klinikas nes jis specifinis ir jam reikia būt ne mažiau 3men po nesekmingo nėštumo nesirgti mm neturėti net slogos
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai