vufli parašė:
sveikos,kas gali pakomentuotispeneliu skausmas uzmus,neimanoma duse praustis,
tevu-darzelis.lt/rk59521@1311285c57d
O negalejo 12CD buti ovuliacija?
vufli parašė:
O negalejo 12CD buti ovuliacija?
vufli parašė:
Del pacio grafikelio, tai kitos mergaites gali labiau pakomentuoti, nes as irgi visada klausiu, pati dar nematuoju tiek daug laiko, kad galiu kazka nuspeti
bet del tu pozymiu, tai patarciau maziau kreipt demesio, na bent as taip darau, nes jie panasus ir kaip ne nestumo, tai kam cia erzinti save
na nebent ziauriai supykintu netiketai, gal tada atkreipciau demesi
Del speneliu tai drauge, kai pastojo ir dar nezinojo, tai sake jai jie paraudonave net buvo ir jautrus, bet cia vel greiciausiai labai individualu
j.viktorija parašė:
Del pacio grafikelio, tai kitos mergaites gali labiau pakomentuoti, nes as irgi visada klausiu, pati dar nematuoju tiek daug laiko, kad galiu kazka nuspetibet de…
Na, jau kažkada komentavau, bet dar pakartosiu
kai buvau pastojusi, mano atveju, speneliai tampa lyg pabrinkę (nesusitraukia) ir jautrūs tik patys speneliai - ne visa krūtis
bet, kaip minėjo j.viktorija, čia labai individualu...
pinger parašė:
Komentaras toks, kad gal turit vonią, tai ne taip skaudėtų.?![]()
Juokauju, o ovuliacija juntama buvo? Skausmas kažkoks ar kas, nes gali būti ir anovu…
ov jauciau 10,11;12 skausmas buvo kairem sone;)
Spencerr parašė:
O negalejo 12CD buti ovuliacija?![]()
as is galvojau kad rk pazymes 12cd bet ne;(
j.viktorija parašė:
Del pacio grafikelio, tai kitos mergaites gali labiau pakomentuoti, nes as irgi visada klausiu, pati dar nematuoju tiek daug laiko, kad galiu kazka nuspetibet de…
speneliai jau kaip beveik savaite skauda,ir paraudonave,keti...;) prisigalvot nieko nenoriu bkt perzema kad pastociau
vufli parašė:
ov jauciau 10,11;12 skausmas buvo kairem sone;)
hm
ir i temperatura per daug demesio kreipt nereiktu, kokiu tik laimingu grafikeliu as perziurejus keisciausiu ir prie didziausiu zigzagu pastojusiu yra, ir prie zemu temperaturu
As jau kazkaip stengiuosi nebeuzsiciklinti nei ant temperaturos, nei ant pozymiu, tiesiog gyvenu, giliai sirdy tikiuosi ir laukiu
o laikas viska parodys
j.viktorija parašė:
hmir i temperatura per daug demesio kreipt nereiktu, kokiu tik laimingu grafikeliu as perziurejus keisciausiu ir prie didziausiu zigzagu pastojusiu yra, ir …
as dar stebiu gk, jis pas mane aukstai,kazkiek nusileido bet neperdaug;) cia normalu?
vufli parašė:
as dar stebiu gk, jis pas mane aukstai,kazkiek nusileido bet neperdaug;) cia normalu?
Va del gimdos kaklelio nelabai ka zinau, esu tr. paskaitinejusi, bet nelabai turiu, ka pakomentuoti, nes pati nemoku jo stebeti
vufli parašė:
Prieš ovuliaciją jis būna viršuje, vos pasiekiamas, labai minkštas, slidus ir su duobute (atviras), o po OV normalu, kad jis nusileidžia žemyn, užsiveria ir tampa kietas
Įkeliu pav. kaip suprasti kokiame aukštyje kaklelis (iki kurios piršto raukšlelės paliečiamas kaklelis) - man tai padėjo suvokti, nes minkštumą ir ar jis atviras aš supratau, o aukščio ne, tai dabar kažkiek aiškiau vertinti

pinger parašė:
Prieš ovuliaciją jis būna viršuje, vos pasiekiamas, labai minkštas, slidus ir su duobute (atviras), o po OV normalu, kad jis nusileidžia žemyn, užsiveria ir tampa k…
aciu ;) labai padejot
14 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai