Monikule23 parašė:
geriau tusciai nediskutave daugiau demesio vaikuciams skirkim, vis paskaitau bet kur pastoviai rasot tai tik kompe ir gyvenat ar kaip?
mes nors tuciai bet tik 2 psl,o ne savaite laiko apie ta paty kaip tu
Monikule23 parašė:
geriau tusciai nediskutave daugiau demesio vaikuciams skirkim, vis paskaitau bet kur pastoviai rasot tai tik kompe ir gyvenat ar kaip?
mes nors tuciai bet tik 2 psl,o ne savaite laiko apie ta paty kaip tu
Evelina_Sa parašė:
Dabar visos greit pasiaiskinimus, kas ka veikia,kodel ne su vaikais uzsiima?!?!![]()
![]()
mano miega,o as issikepiau bulviu ir ryju dabar su saltibarsciais
Evelina_Sa parašė:
Dabar visos greit pasiaiskinimus, kas ka veikia,kodel ne su vaikais uzsiima?!?!![]()
![]()
bet tas kas sneka,tai ir nelabai vaiku uzsema
Evelina_Sa parašė:
pasinaudoti gali ir kitu jos populiariu posakiu " Toms, kuriu intelekto koeficientas mazesnis nei 160, isvis turetu buti uzdrausta gimdyti vaikus! "![]()
![]()
Sitie …
Sako nuo 140 IQ genijam priskirt galima, nes nuo tokio IQ zmogus pradeda gebeti generuoti savo mintis, o ne tik atkartoti kazkur isgirstas
Kas gautus jei visi tokie protingi butu? Nebutu kam dirbt ir ka N (siaures kryptim) pasiusti
monce parašė:
bet tas kas sneka,tai ir nelabai vaiku uzsema![]()
As ir uzsiimu.. pilvuka paglostau, mane apspardo (matyt blogai aukleju
) ir toliau dirbu, skaitineju ir rasineju
Evelina_Sa parašė:
Juk sakiau, kad cia visos TOBULOS susirinke![]()
tikrai taip,bet kazkaip pacios istisai prie kompo,nes mus tai mato
nu ir prisijuoiau is pasutiniu puslapiu
tai jei galit ir mane priimkit i netobulu mamyciu grupe,jauciu TD reiks sukaurt nauja grupe netobulos mamos
bet kaip juokingai skamba geriau vaikus ziurekit o ne prie pc sedekit,o jei tas vaikas miega,ar ramiai sau zaidzia tai vistiek turi prie jo ruros prikibus sedet,vaikams kartais ir laisves reikia
Paulina Č parašė:
Juokingiausia tai is tu mamu kurios raso " Vietoj sedejimo prie pc eikit uzsiimkit su vaikais ir pns..." o pacios sedi prie pc ir diskutuoja. :)))) Ir dar,pasakysi…
cia jau labai didele paslapti pasakei
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai