Daphne parašė:
Taip kaip vos ne kiekviena seima saugiai jauciasi naudojant prezikais. Tiesiog išpindėjimas jei kam nepatinka 🤯
Nu, imi geriau ir kiaušintakius persiriši .🙀
Daphne parašė:
Taip kaip vos ne kiekviena seima saugiai jauciasi naudojant prezikais. Tiesiog išpindėjimas jei kam nepatinka 🤯
Kristinaluna838 parašė:
Man geriau, juk aš jums nedraudžia naudotis prezikais. Ar jums skaudės mano kiaušintakius?
Daphne parašė:
Man geriau, juk aš jums nedraudžia naudotis prezikais. Ar jums skaudės mano kiaušintakius?
Baisu. Tikrai manau ,kad tai ne sprendimas .
Kristinaluna838 parašė:
Baisu. Tikrai manau ,kad tai ne sprendimas .
Deja nuliūdinsiu, tai mano sprendimas. Man vaikų jau gana. Neketinu daugiau gimdyti.
Kristinaluna838 parašė:
Taip taip,pas mus kas 2 moteris ir vyras su auskarais ir mėgsta BDSM. Ką čia kas antra . Kiekviena moteris tiesiog dievina auskarus intymiose vietose ir grubų seksą…
Na toli gražu ir ne kas antri prezervatyvais naudojasi,taip,kad....🤣
Daphne parašė:
Pažinojau vieną moterį, kurios hormoninės kontraceptinės priemonės nesaugoja. Turėjo jau 4 vaikus. Aišku daugiau ant bandymų buvo papuolus, ant kažkokių implantų, k…
Nepykit už tokį išsireiškimą,bet tada jeigu niekas nesaugoja gal vertėtų ir vyrui saugotis elementariai ištraukti laiku irgi būtų veiksmingą,o jeigu dar prezervatyvas ar žiedas ir kontracepcija kombinacija nepakartojama.
justemur parašė:
Pasakėt taip lyg visi dieviną vanilinį seksą, ir neturi jokių pašalinių malonumą teikiančių dalykų 🤷😆🤣 patikėkit plyšta ir labai lengvai, užtenka net vieno aštresni…
Spiralė dedama į gimdą tai ką reikia dėti į pyndą kad lyg gimdos sulystu😁😁😁😁😁
Kristinaluna838 parašė:
Na jau pakalbėjot kaip moteris kuri nieko apie prezervatyvus nesupranta . Jie taip paprastai neplyšta ir po 10 min net pačio audringiausio sekso .
Jeigu dydis tinka neplyšta,bet nepripirksi tiek jeigu daug kart myliesi
Silk parašė:
Liudna, kad beveik ne viena musu cia esanciu nezino kas yra geras seksas jeigu prezervatyvai laiko![]()
Jeigu jaučiat vien tik mylėdamiesi su partneriu ar partneriais malonumą tai moterys su Jumis kažkas negerai,nes yra fainių dalykų ir be sekso gyvenime. Gal kiekvienam skirtingai,bet aš ir pati neįkišus sulig kad spiralė iškristų moku save pamaloninti😁😁😁
5 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai