Domikamo parašė:
Manęs tikrai nereikia šviesti. Žmogaus noras mylėtis ateina ir iš emocinės būklės tai tas potraukis pas kai kuriuos sumažėtų vien nuo minties kad kažkas daryta.……
Aha. Jo.
Domikamo parašė:
Manęs tikrai nereikia šviesti. Žmogaus noras mylėtis ateina ir iš emocinės būklės tai tas potraukis pas kai kuriuos sumažėtų vien nuo minties kad kažkas daryta.……
Aha. Jo.
fenix parašė:
Aha. Jo.
Aš kalbu iš asmeninės patirties gal kitiems kitaip man pvz buvo svetimkūnis įdėtas ir visai ne į gimdą ir tikrai nei man,nei vyrui visai nebuvo potraukio mylėtis tol kol tas svetimkūnis buvo. Manau prie kiekvienos procedūros reikia derintis pačiam.
Iš savo pusės kalbant tai mano vyrą net purto nuo minties apie dar vieną vaiką ir jis tokiai procedūrai tikrai pasiryžtu,bet jis toks,kad jam maža žaizdelė atrodo didelė tai tikiu,kad paskui kiekvieną kažko suskaudėjimą prilygintu,kad čia matyt dėl to ir tikrai tikiu jog potraukis sumažėtų
Domikamo parašė:
Aš kalbu iš asmeninės patirties gal kitiems kitaip man pvz buvo svetimkūnis įdėtas ir visai ne į gimdą ir tikrai nei man,nei vyrui visai nebuvo potraukio mylėtis to…
Kol jus dabar dar labiau traukia mylėtis su nėštumo rizika, nei be jos, tai jūs neturit dar nei problemos, nei poreikio tokioms operacijoms. O kai / jeigu ateis laikas - tai tada ir nesikabinėsit prie tokių trivialių dalykų. Viskas prioritetuose, ir tiek. Kas dabar atrodo svarbiausia - po kažkiek metų gali būt atvirkščiai.
Pvz man tai dilema galimai svarstyti abortą (niekada neteko ir žiauriai džiaugsiuosi tokia savo laime!, bet - pasvarstykim - kas jeigu kas) yra žymiai, nepalyginamai tiesiog, baisesnė, negu "modifikacija" mažų vamzdelių perrišimo.
daili_naniet parašė:
Apie ta 99,9% tikimybe apsisaugojimo - plyso prezervatyvas, geriau kito ryto tablete, tada testas II ir labai ankstyvas persileidimas. Va tau ir tikimybiu teorija😄 …
Būtent, kiekvienas turi nuspręsri pats.
Prezervatyvai kai kuriems netgi netinkami, na kaip..tinkami,tik maždaug po 10s jie būtų plyšę,tai patikimumas 0% 😆😆 jau geriau NLA. Per ~10metų nebuvo pavedęs,o moteris tikrai savo kūną pažįsta 👌
Aplamai aš labai už implantą buvau, nereikia nieko prisiminti ,jog išgert, nesijaučia , nėra mėnesinių, fantastika tiesiog😍 mhm...iki kol reikėjo išimt chirurginiu būdu, nes audiniai suaugo ir taip lengvai nebeišsiima kaip visi pradžioj aiškino🙄 tai po to kartoti jau nebesinorėjo😆
fenix parašė:
Kol jus dabar dar labiau traukia mylėtis su nėštumo rizika, nei be jos, tai jūs neturit dar nei problemos, nei poreikio tokioms operacijoms. O kai / jeigu ateis lai…
Aš geriu kontraceptikus,o ateitį menopauzė nusimato. Ir mums vaiko planavimas ilgai užtrunka.
justemur parašė:
Prezervatyvai kai kuriems netgi netinkami, na kaip..tinkami,tik maždaug po 10s jie…
Pažinojau vieną moterį, kurios hormoninės kontraceptinės priemonės nesaugoja. Turėjo jau 4 vaikus. Aišku daugiau ant bandymų buvo papuolus, ant kažkokių implantų, kuriuos poto berods išėmė iš prekybos, nes tikrai daug moterų pastojo. Bet jos 3/4 buvo naudojant apsisaugojimo priemones 🙈 skundėsi, kad jau nebeišmano kuo saugotis.
justemur parašė:
Prezervatyvai kai kuriems netgi netinkami, na kaip..tinkami,tik maždaug po 10s jie…
Na jau pakalbėjot kaip moteris kuri nieko apie prezervatyvus nesupranta . Jie taip paprastai neplyšta ir po 10 min net pačio audringiausio sekso .
Kristinaluna838 parašė:
Na jau pakalbėjot kaip moteris kuri nieko apie prezervatyvus nesupranta . Jie taip paprastai neplyšta ir po 10 min net pačio audringiausio sekso .
Pasakėt taip lyg visi dieviną vanilinį seksą, ir neturi jokių pašalinių malonumą teikiančių dalykų 🤷😆🤣 patikėkit plyšta ir labai lengvai, užtenka net vieno aštresnio auskaro ir amen,jau nekalbu apie normalų abiejų partnerių piercingą🤷
Ir visai nesvarbu ar prezervatyvai už 3€ ar už 10€ , vienodai niekam tikę🤣🤣🤣
Lygiai taip pat kaip dievinant BDSM nėra tikslo dėtis spiralę,nes pinigų išmetimas į balą,kadangi jei ne po pirmo gero sekso tai po antrojo tikrai eis lauk🙈😆
justemur parašė:
Pasakėt taip lyg visi dieviną vanilinį seksą, ir neturi jokių pašalinių malonumą teikiančių dalykų 🤷😆🤣 patikėkit plyšta ir labai lengvai, užtenka net vieno aštresni…
Taip taip,pas mus kas 2 moteris ir vyras su auskarais ir mėgsta BDSM. Ką čia kas antra . Kiekviena moteris tiesiog dievina auskarus intymiose vietose ir grubų seksą .
Kristinaluna838 parašė:
Taip taip,pas mus kas 2 moteris ir vyras su auskarais ir mėgsta BDSM. Ką čia kas antra . Kiekviena moteris tiesiog dievina auskarus intymiose vietose ir grubų seksą…
Taip kaip vos ne kiekviena seima saugiai jauciasi naudojant prezikais. Tiesiog išpindėjimas jei kam nepatinka 🤯
16 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai