Depeche_mode parašė:
Man prg trūko, bet hcg labai sparčiai auga.
Va tas ir neramina labiausiai
ryt pamatysim, kiek paaugę.. nors ribose dar, bet tikrai ne toks mažas augimas turėtų būti
Depeche_mode parašė:
Man prg trūko, bet hcg labai sparčiai auga.
Va tas ir neramina labiausiai
ryt pamatysim, kiek paaugę.. nors ribose dar, bet tikrai ne toks mažas augimas turėtų būti
Šviesatamsoje parašė:
Va tas ir neramina labiausiairyt pamatysim, kiek paaugę.. nors ribose dar, bet tikrai ne toks mažas augimas turėtų būti
![]()
Nusiraminkite ir nestresuokite
Aš negaliu tuo patikėti, ką matau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gydytoja nedavė nei 1%... O aš matau tokius skaičius!!!! Nors šitaip visą laiką atsilikinėjau, o dabar šitaip šovė aukštyn!!!! Dar laukiu progesterono tyrimo, bet tikriausiai jo papildomas gėrimas įtakojo..
Ar aš gerai suprantu, kad dabar negali būti, kad ne vietoje vaikelis, ar nesivysto?
Šviesatamsoje parašė:
Aš negaliu tuo patikėti, ką matau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Labai uz Jus dziaugiuosiu
kokie buvo Jusu skaiciai pries tai?
30 CD - HCG 36,56 IU/l, progesteronas 47,04 nmol/l
38 CD - HCG 3,8 mkg/l (kas mano skaičiavimais gaunasi 152 IU/l), progesteronas 39,1 nmol/l
41 CD - HCG 9242 IU/l, progesteronas ???? nmol/l dar neaiškus
Tai vat nežinau koks čia stebuklas įvyko, bet pradėjus gerti didesnėm dozėm DUPHASTON'ą, nustojau teplioti, krutinė išpampo, į tualetą pradėjau lakstyti labiau. Ir štai kokių skaičių sulaukiau vos 3 dienų.. Negaliu patikėti tuo net pati.. Nors visa širdimi jaučiau, kad viskas turi būti gerai.. Tikiuosi taip ir bus ir echo neparodys ko blogo prie tokių gražių skaičių...
Šviesatamsoje parašė:
38 CD - HCG 3,8 mkg/l (kas mano skaičiavimais gaunasi 152 IU/l), progesteronas 39,…
Kazkas neitiketino
toks vaizdas kad 38 dienos skaiciukai buvo kazkoki neteisingi...dziaugiuosi ir sveikinu!
Šviesatamsoje parašė:
38 CD - HCG 3,8 mkg/l (kas mano skaičiavimais gaunasi 152 IU/l), progesteronas 39,…
Rimtai gal suklydo labaratorijoje
InMau parašė:
Kazkas neitiketinotoks vaizdas kad 38 dienos skaiciukai buvo kazkoki neteisingi...dziaugiuosi ir sveikinu!
![]()
Aš taip pat negaliu patikėti... Tikras stebuklas.. Tikiuosi rezultatai nebus klaidingi dabartiniai..Turiu kasdien daromus nėštumo testus, jie kasdien vis ryškyn, o šių dienų ryškumas antros juostelės pernoko pirmos! jau vien tai rodo hcg konsentraciją didžiulę.
Labai tikiuosi, kad echo parodys, jog viskas vietoje, viskas gerai ir tas 1% daktarės paliktas, kad gal per vėlai apsivaisino - pasitvirtins ir puslytėje pamatysime kažką
Depeche_mode parašė:
Rimtai gal suklydo labaratorijoje![]()
Bet tai kiek mums nervu kainuoja tokios klaidos...
InMau parašė:
Bet tai kiek mums nervu kainuoja tokios klaidos...![]()
Santariškėse tas žymėjimas kitoks, tai kiek radau internete, taip pavyko išversti tuos skaičius. Bet ir daktarė sužinojusi apie tą 3,8 pasakė - "taip ir maniau, taip ir maniau, kad nieko čia gero - nesivystantis arba ne vietoje, gerkite toliau progesteroną, iššauks mėnesines ir ateikite paskutiniam patikrinimui".
Optimizmo nei krislelio nebuvo, bet aš širdimi vistiek jaučiau, kad šįkart turi būti gerai viskas, nors visi tyrimai buvo prieš mano nuojautas..
Tikiuosi labai, kad ir progesterono tyrimas aukštesnis bus..
2 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai