vitamine parašė:
Buvau pas gydytoja, israse
Nenusiteikit taip. Mano buvo 23nmol bet uzkeliau ir va jau 12savt beveik.
vitamine parašė:
Buvau pas gydytoja, israse
AgneUgne parašė:
Tai as ir stengiuos tik optimistiskai galvot, tik gaila jog gydytoja taip nenorejo nieko daryt kad padetu gal kazkaip..
vitamine parašė:
Tai as ir stengiuos tik optimistiskai galvot, tik gaila jog gydytoja taip nenorejo nieko daryt kad padetu gal kazkaip..
Sekmes jums
kartokit butinai hcg ir prg
Brangioji parašė:
Jei šis nesėkmingas nėštumas bus.. su kitu iškart pradėkite gerti aspiriną ir progesteroną. Aš db abu geriu ir tfu tfutfu eina 8 savaite
Brangioji parašė:
Jei šis nesėkmingas nėštumas bus.. su kitu iškart pradėkite gerti aspiriną ir progesteroną. Aš db abu geriu ir tfu tfutfu eina 8 savaite
o ka tas aspirinas duoda??
Laukiancioji30 parašė:
o ka tas aspirinas duoda??
Skystina kraują, neleidžia atsirasti gimdoje kresuliams kai moteris pastoja. Man dėl to nuolat vykdavo persileidimai. Galima ir issitirti jis vadinasi antifosfolipidinis sindromas man rodos. Kainuoja virš 100€.. na ir žinoma prijungė progesteroną pagert kad zirniukas dar geriau ysitvirtintu ;)
Brangioji parašė:
Skystina kraują, neleidžia atsirasti gimdoje kresuliams kai moteris pastoja. Man dėl to nuolat vykdavo persileidimai. Galima ir issitirti jis vadinasi antifosfolipi…
Atsiprašau kad įsiterpsiu, bet prašau jūsų nedalinti tokių patarimų merginom
Yra pas ką kraujas į skystesnę pusę ir be tyrimo pradėjus dar aspirinu skystint galima ir prisižaist iki nukraujavimo
Reikia tirtis o tada jau gert aspiriną, o ne aklai pradėt vartot
imaginary parašė:
Atsiprašau kad įsiterpsiu, bet prašau jūsų nedalinti tokių patarimų merginomYra pas ką kraujas į skystesnę pusę ir be tyrimo pradėjus dar aspirinu skystint ga…
Pritariu!.. ? Vaistai - ne juokas ?
imaginary parašė:
Atsiprašau kad įsiterpsiu, bet prašau jūsų nedalinti tokių patarimų merginomYra pas ką kraujas į skystesnę pusę ir be tyrimo pradėjus dar aspirinu skystint ga…
na as jo tikrai negersiu tiesiok pirma kart isgirdau apie aspirina☺
Brangioji parašė:
Tai reik proto turėt saviveikla užsiimti.. aišku kad būtina tirtis ir tik gyditoja paskiria ką vartoti ..
Praeitoj žinutėj tiesiog nuskambėjo taip, lyg lieptumėt savavališkai pradėt gert vaistus pamačius ||
Na neesmė čia. Svarbu merginos suvoktų kad ne su tokiais vaistais žaist be tyrimų
6 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai