Sveikos, aš tai pat įstojau į šitą "laimingųjų" klubą. 14-tą nėštumo savaitę ryte pradėjau kraujuoti rausvai (panašu kaip skiestu su vandeniu), bet nuvažiavus pas gin. Apžiūrėjo sako gerai viskas, gal kraujavau nes gimda žemai, nes tuo metu ir kraujavimas buvo nurimęs. Gryzau namo, atsigulus pradėjo dar stipriau kraujuoti, tada važiavom į ligoninę, ir ten rado 3x1,5 hematomą viršuje, šiek tiek toliau nuo vaisiaus, paguldė, sustatė lasaline, kuri nieko nepadėjo, nes naktį atsikėliau baloj šviežio gražaus raudono kraujo. Bet per kelias dienas viskas nustojo, dar gera savaite pragulejau dėl šventos ramybės ir paleido namo. Namie antra diena, po pusės valandos pasivaikščiojimo, atsiguliau ir stipriau pora kart nusiciaudejus, vėl jaučiu kaip bėga, nubėgo du pilni didelį įklotai per 20min, ir nurimo bet kraujas buvo toks tamsus, kad kažin ar tokio tamsumo kraujo išvis esu mačiusi. Nuo tos dienos, dabar kiekviena diena tepliojames, is po nakties nubėga keli lašai, tamsaus kraujo. Taip tęsiasi jau antra savaitė. Ir dabar tokia baimė, kaip bus toliau.. Lovos režimas (bet buvau iki parduotuvės, tai pas daktare, minimaliai namuose kažką padarau, bet šiaip stengiuosi sąžiningai gulėt) magni, vitaminai nėščioms ir Spascupreeli geriu.
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus