Editukas83 parašė:
Svarbiausia nusiraminkite! Greičiausiai pasišalino krešulys. Jei pasirodys kraujas tada jau blogai. Kol kas viskas ok.
Aciu, dabar jau viskas eina geryn.
Editukas83 parašė:
Svarbiausia nusiraminkite! Greičiausiai pasišalino krešulys. Jei pasirodys kraujas tada jau blogai. Kol kas viskas ok.
Aciu, dabar jau viskas eina geryn.
Kami1987 parašė:
Norejau paklausti, ar yra kuriai,kad kai salinasi hematoma ar jauciate nemalonu specifini kvapa is maksties?Bijau,kad koks dar uzdegimas neprisipaisytu.Uzsiregistra…
Ne, jokio kvapo.
Sveikos. Kai buvau santarose dėl hematomos, tuo metu man tepliojo rudai. Bet sakė gali būti, kad nustojus teplioti bėgs (minimaliai) bespalvis skystis. Sako neišsigąskite, nes kitos atvažiuoja į priėmimą galvodamos kad vandenys bėga, bet čia hematoma.
Ar kam nors taip buvo? Kad valytųsi bespalviu skysčiu (kaip vandenuku)?
Leukotėja parašė:
Sveikos. Kai buvau santarose dėl hematomos, tuo metu man tepliojo rudai. Bet sakė gali būti, kad nustojus teplioti bėgs (minimaliai) bespalvis skystis. Sako neišsig…
Man taip nebuvo.
Diskusija perkelta iš kitos temos
Sveikos mamytės ir būsimos!
Aš vėl pas jus su klausimu. Šiandien ginekologė rado Hematoma/atšoka 3.5 x 0.7cm. Ar yra koks būdas su ja susitvarkyti ? Vartoju progresterono žvakutes, tačiau su pakraujavimu jų nesisavina 100% didžioji dalis išeina lauk. Gydytoja paliko ant laukimo. Nieko kito nerekomendavo ir neskyrė. Bet šioje situacijoje būtų geriau geriamos tabletės, kad savintųsi 100%. Gal kuri su tuo susidūrusi esate ? Nes nematau tikslo vartot, kai vieną kartą savinas o kitą išeina lauk. Ačiū už patarimus 🌹
Diskusija perkelta iš kitos temos
giunul parašė:
Geriamas nėra toks veiksmingas, turbūt labiausiai padėtų leidžiamas lubion.
Skaičiau, kad kitos vartojo duphaston ir labai padėjo, nes mano gydytoja visiškai nieko nerekomenduoja.. tiesiog laukti 🥺
Sveikos, turejau su pirmu nestumu hematoma ir su situ nestumu... skirtumas tas, kad nusprendziau sykart nevartot duphaston, nei pirmu nestumu nei su dabartiniu nekraujavau, tai nezinau kaip man jos pasisalino/salinasi hematomos dideles... siuo metu hematoma siek tiek sumazejusi, ginekologe sake, kad didejant vaisiui hematoma mazeja
tai nepergyvenkim viskas bus gerai!
Ryte pakraujavau šviežiu krauju po šlapinimosi, lėkiau į priimamąjį. Išvada retrochorialinė hematoma1,5x1,5 cm. Nėštumas 13 sav. Į ligoninę gultis atsisakiau, nes kaip sakė "gydymo nebus tol kol nebus progesterono atsakymo. Jį reik darytis pačiai, mokamas. Tai kol gulėsiu ligoninėj duos tik folio rūgšties ir stebēs, tai nusprendžiau, kad tas pats velnias kaip namie.
Ar mano atveju 1,5x1,5 cm hematoma skaitos didelė? Niekas nepakomentavo.