2025.08.05 18:13 (prieš 8 mėn.)
Amel parašė:
Įdomu kaip šiuo metu, ar leidžis vyrui pasilikti per naktį paprastoje palatoje? Prieš 6 metus nelabai kreipė dėmesio, tai abi naktis liko, nes privačios negavom. Įd…
Sakė leidžia, geranoriškai žiūri. Mum pasiseke gaut privacia, rekomenduociau, daugiau vietos apsisukt, daiktam pasidet, na ir teciui lova. Bet jei nebutu, tai tikrai teciu neveja lauk.
Teko po to ir 4 aukste su komplikacijom pagulet ir 7 dienu maziuke, tai irgi teciui lova atstume kai paprasem ir leido pasilikt padet priziuret mane po operacijos ir mazyle (pati maitinu).
Apskritai personalas visur šaunus pasitaike, malonus. Tiek gimdykloj, tiek pogimdyviniam, tiek po to mamos ir vaiko stacionare. Priemime irgi. Malonios akuseres dirba. Didziausi komplimentai pogimdyvinio akuserei Ievai, jei uztaikysit, klausinekit visko, kaupkit zinias, nereali profesionale.
Gyd. Migle Gedgaudaite ir gyd. Dobilienė irgi ekstra pagyrų nuo manęs sulaukė! Labai rūpinasi, viską paaiškina, na ir mano atveju, ištaiso kolegų klaidas. Nes mano gimdymas buvo gana lengvas, viskas "ok", o po to pradėjo lįst galai, kad nemažai ko gimdymą priėmusi gyd. pražiūrėjo ar pamiršo... Gerai, kas gerai baigiasi. Prireikė operacijos, bet pasveiksiu, nors ir ilgiau teks vargt... Suprantu, kad žmogiškų klaidų pasitaiko. Na, bet Dobilienė su Migle jas visas išsprendė. 😁