vaivele parašė:
O kas priėmė gimdymą? Ir man šiokių tokių komplikacijų liko![]()
Gydytoja Ana prieme gimdyma. O kas jums?
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdavaivele parašė:
O kas priėmė gimdymą? Ir man šiokių tokių komplikacijų liko![]()
melynak parašė:
Taip pat 😳 įdomus sutapimas
Lašiuks parašė:
O dar toks klausimas, gal labai neetiškas. Bet o kaip dėl pinigų? Ar duodama anesteziologui? akušerei? Ar kažkam kas prižiūrės gimdymą? Ar davet? Ir kokios stafkes …
Niekam nieko nedavėm 🙄
Lašiuks parašė:
O dar toks klausimas, gal labai neetiškas. Bet o kaip dėl pinigų? Ar duodama anesteziologui? akušerei? Ar kažkam kas prižiūrės gimdymą? Ar davet? Ir kokios stafkes …
Niekam nedavėm nieko, vis tiek viskas buvo super.
Lašiuks parašė:
Su abiem gimdymais niemo niekam nedavem.
Priežiūra buvo gera.
gerdagerda231 parašė:
Ar duoda ligoninė kokį kraitelį gimus vaikui?gal nereikia kažko imti iš namų ką būtų galima iš kraitelio panaudoti?
Duoda reklaminiu dovaneliu. Na ten koks vystyklas, pampersas vienas ir pan. Nieko itin naudingo. Reanimacijoj vaikiukui duoda megzta anklodele ir zaisliuka.
gerdagerda231 parašė:
Ar duoda ligoninė kokį kraitelį gimus vaikui?gal nereikia kažko imti iš namų ką būtų galima iš kraitelio panaudoti?
Prieš 5 mėn buvo pakelis pampersų, servetėlių ir dėžutė su kremų mėginukais, arbata mamai, šiaip visokie lankstinukai
melynak parašė:
Duoda reklaminiu dovaneliu. Na ten koks vystyklas, pampersas vienas ir pan. Nieko itin naudingo. Reanimacijoj vaikiukui duoda megzta anklodele ir zaisliuka.
Prieš 2 su puse metų dar ir drabužėlių kelis megztus davė: kepurytę, liemenę, kojinytes. Tik mano vaikui maži buvo, ten jaučiu labiau ankstukų dydis buvo
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai