Mammma parašė:
Sveikos, kiek mazdaug uz fotografus mokejot? Nezinau kokia cia normali kaina 🤭
Dar musu klecko krikstynu nebuvo, bet Va neseniai sutarėm su fotografe kad bus 2,5val - 150 e + kuras 20e
Mammma parašė:
Sveikos, kiek mazdaug uz fotografus mokejot? Nezinau kokia cia normali kaina 🤭
Dar musu klecko krikstynu nebuvo, bet Va neseniai sutarėm su fotografe kad bus 2,5val - 150 e + kuras 20e
liulia parašė:
O kokiam mieste ieskot?
Siauliu rajone
Mammma parašė:
Siauliu rajone![]()
Tarp kitko iš ten man ir rekomendavo fotografe 📸😃 o žinokit kiek teko ieskot ir domėtis, tai pigiau kazi ar ka imanoma rast, nebent mėgėjas ar neseniai baigęs studijas ir dar neužkeles kainu žmogus 🙂
Pumpurelius parašė:
Tarp kitko iš ten man ir rekomendavo fotografe 📸😃 o žinokit kiek teko ieskot ir domėtis, tai pigiau kazi ar ka imanoma rast, nebent mėgėjas ar neseniai baigęs studi…
Gal ne paslaptis kokia fotografe?
Mammma parašė:
Gal ne paslaptis kokia fotografe?![]()
Mes Vilniuje radom fotografa itala, visai neblogai kalba ir lietuviskai
Vasara jo kaina buvo 30 eur uz valanda, nieko prasmatnaus nuotraukose, bet tikrai geriau nei kai kuriu imanciu 50 eur uz valanda, kur paziurejus i nuotraukas supranti kad ir pats taip pafotografuotum. Nuotraukas sutvarke per savaite, ir vietoj sutartu 70 retusuotu, gavom virs 100
vileva parašė:
O dėl to aukos dydis išauga kažin?Gal galit pasidalinti kiek aukojote?
Keistas klausimas. Auka iš savęs suponuoja, jog yra savanoriškas veiksmas. Tam nėra ir negali būti kokių nors "įkainių". Aukokite tiek, kiek galite. Aš aukojau 50EUR. Jeigu negalite tiek skirti, galite aukoti ir 10 EUR. Prisiminkite, ką apie aukojimą sakė pats Jėzus, kai šventykloje moteris įmetė vos kelis pinigėlius, tačiau jo akyse ji paaukojo daugiausiai.
Manau kur kas svarbiau yra jūsų nusiteikimas einant krikštyti vaiką. Ar tai darote "iš inercijos", pernelyg nesigilindami į šio sakramento prasmę? Tuomet kam apskritai tai daryti?
Brucka parašė:
Keistas klausimas. Auka iš savęs suponuoja, jog yra savanoriškas veiksmas. Tam nėra ir negali būti kokių nors "įkainių". Aukokite tiek, kiek galite. Aš aukojau 50EU…
As irgi maniau, kad auka ir vadinamA auka, nes duodi tiek, kiek nori ar gali. Beeeeet. Kai skambinau ir derinau krikstynu data, kunigas pabaigoj pokalbio pasake, kad ceremonijos pabaigoje galesim paaukoti, ir dažniausiai visi duoda 100€. 🤯 Nu zinokit cia jau ir nereikia nieko daugiau sakyt, pats pasake savo,, kaina“. Kazkaip pasimeciau, tikrai negalvojau tokia suma duoti... Apmaudu, kad kunigai suka is to bizni...
Pumpurelius parašė:
As irgi maniau, kad auka ir vadinamA auka, nes duodi tiek, kiek nori ar gali. Beeeeet. Kai skambinau ir derinau krikstynu data, kunigas pabaigoj pokalbio pasake, ka…
Tikrai apmaudu. Šiaip taip neturėtų būti, ir jūs laisvai galit paskambinti į vyskupiją bei pranešti apie tokius atvejus. O šiaip reiktų nesiparint, net jeigu ir pasakė, kiek duoti, ir dėti tiek, kiek galit. Negi privers įdėti daugaiu
?
10 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai