tickles parašė:
ne mes Bostonebet visai netoli
mes irgi ieskom pasivaiksciojimui draugu, nes drauge isvaziavo toliau gyvent ir neber su kuom
Nu va gaila, as vis ieskau vezimuotu draugu ir vis nesekmingai, visi issibarste po visa uk
tickles parašė:
ne mes Bostonebet visai netoli
mes irgi ieskom pasivaiksciojimui draugu, nes drauge isvaziavo toliau gyvent ir neber su kuom
Nu va gaila, as vis ieskau vezimuotu draugu ir vis nesekmingai, visi issibarste po visa uk
Gustukomama parašė:
marijampolej
oi Marijampole labai jau toli
bet manau mamos, gyvenancios Lietuvoj, susigundys jusu pasiulymu, nes atsiliepimai apie sita vaistuka tikrai neblogi! Mums va siandien gydytoja ji irgi rekomendavo
asta100 parašė:
papirkau sab simpex lasiukus... bet ko gero be reikalo, nes ten tas pats simetikonas sudety kuris yra ir Colinox'e ir Espumizane. tai turiu dabar lasu pusei metu i …
o masazuoti pilvuko nebandet? mums tai labai padeda
VikaGG parašė:
o masazuoti pilvuko nebandet? mums tai labai padeda
masazuojam, bet efektas nelabai yra. man atrodo kad tada jis dar labiau ji sustangina. buna kad aprimsta bet dazniausiai ni ocen masazai.
asta100 parašė:
masazuojam, bet efektas nelabai yra. man atrodo kad tada jis dar labiau ji sustangina. buna kad aprimsta bet dazniausiai ni ocen masazai.
o pasildymas, nesiojimas zemyn pilvuku ant rankos dilbio nepadeda?
Mamytes o kaip jum ar maziukai atpylineja? Mano mazius pradejo atpilyneti... valgem milumil 1 ,dabar pakeitem i eko hippa, na siandie atrodo ne taip daug atpylineja,, gyd liepe ateiti tik 30d nes skiepa reikia pralaukti kad daugiau nei men butu. Nes veliau paskiepijo. Kai auginau dickius rodos taip nebuvo
Man atpila beveik po kiekvieno maitinimo. jau ir atsirugstam, bet visteik pilam lauk kad ir valandai kokiai praejus po valgio. Valgom NAN 1 jau pusantro menesio. Pradejau ziurinet kita koki misinuka bet kad visur sudetis panasi tik kaina skirias.
Ko ten neturi but misinio sudety, kad viskas ciki butu?
105 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai