Kokosine parašė:
na mums irgi neblogai, grazus oras eisim pasivaikscioti ;) Kaip cia reikalai su ginelologais?
as eijau privaciai... kur atvaziuoja is kitu maistu ,ir eijau pas vyra kur dirba naftininku gatvej... o db esu isvaziavusi... kur tu eini?
Kokosine parašė:
na mums irgi neblogai, grazus oras eisim pasivaikscioti ;) Kaip cia reikalai su ginelologais?
as eijau privaciai... kur atvaziuoja is kitu maistu ,ir eijau pas vyra kur dirba naftininku gatvej... o db esu isvaziavusi... kur tu eini?
jaunamamyte1 parašė:
Na as taip pat privaciai lankausi. Medea klinikoje pas Grazeliene tokia. Normali gydytoja pasirode, tai uzsiminiau jog pas ja gimdyti noresiu. Kazi ar yra mamyciu kurios gimde pas ja? Kaip susitaret? Kiek mokejot?
Kokosine parašė:
Na as taip pat privaciai lankausi. Medea klinikoje pas Grazeliene tokia. Normali gydytoja pasirode, tai uzsiminiau jog pas ja gimdyti noresiu. Kazi ar yra mamyciu kurios gimde pas ja? Kaip susitaret? Kiek mokejot?
mano pussere gimde jei labai patinko, sake labai gera gydytoja, as kaip gryiu eisu pas ja pasisneketi... kad galeciau gimdyti pas ja ...
gali eiti susitarsi laisvai suja.. dar ikisi biski pinigu , bus labai gera ...
virginija21 parašė:
Laba diena,matau siandien grazus orelis nusimato mazeikiuose![]()
![]()
labas ,pas musu sninga
virginija21 parašė:
gal kuri zinot kur yra grazus ir padoriomis kainomis virtuviniai stalai?![]()
AS NORVEGIJOJ
virginija21 parašė:
gyveni norevegijoj ar stala pirkai is norvegojos nebesupratau?![]()
as gyvenu norvegijoj. staliu nezinau kur rasi pigei mazeikiuose
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai