9920916 parašė:
Klausimas nuskambes kvailai bet gal eina kazkaip padaryti kad butu butent per viena puse o ne per kita? 🙂😁
Nebent pašalintas vienas iš kiaušintakių, kitaip, deja, niekaip
Negimdinis nėštumas yra toks nėštumas, kurio metu vaisius pradeda vystytis ne gimdoje, o už jos ribų. Skaityti
visą straipsnį9920916 parašė:
Klausimas nuskambes kvailai bet gal eina kazkaip padaryti kad butu butent per viena puse o ne per kita? 🙂😁
Nebent pašalintas vienas iš kiaušintakių, kitaip, deja, niekaip
DanaV parašė:
Nebent pašalintas vienas iš kiaušintakių, kitaip, deja, niekaip![]()
Paliko tad kaip loterija lieka 50 ant 50
9920916 parašė:
Sakykite domina jūsų patirtys po tokiu nestumu kaip sekesi toliau ar situacija kartojosi ar pavyko sekmingai?
Mes vieną kartą bandėm va bank, tai vėl turėjau negimdinį tame pačiame šone. Kitą kartą jau su ginės palaiminimu bandėm, kai žinojom, kad ovuliacija sveikame šone. Tada viskas buvo gerai
Jeigu būčiau po pirmo negimdinio stebėjus, tai nebūtų buvę to antro negimdinio. Jūsų atveju, aš bandyčiau tik pasitikrinus pas ginę, kurioje ovuliuoja.
Itakė parašė:
Mes vieną kartą bandėm va bank, tai vėl turėjau negimdinį tame pačiame šone. Kitą kartą jau su ginės palaiminimu bandėm, kai žinojom, kad ovuliacija sveikame šone. …
Tik niekad negali zinot ar ir kitame neuzstrigs, mano pvz abu kiausintakiai siauri ir susiraizge, tai tikimybe yra visad 🫣 Ir tuomet reiktu eit kiekviena menesi pas ginekologe realiai, o gali nepavykt pastot ir tinkamam ovuliavus, gali pastojimas uztrukti ir metus...
Itakė parašė:
Mes vieną kartą bandėm va bank, tai vėl turėjau negimdinį tame pačiame šone. Kitą kartą jau su ginės palaiminimu bandėm, kai žinojom, kad ovuliacija sveikame šone. …
net ir žinant iš kurios pusės ovuliacija, nėra 100% tikimybė, kad bus atspėta. Skirtingai ir ginekologai į tai žiūri. Man tik mane operavusi patarė stebėti, bet toliau su kuom konsultavausi - atkalbėjo. 1 negimdinis nėra indikacija diagnostikai papildomai ar stebėjimams. 8-14 % tikimybė, kad gali pasikartoti + priklauso labai daug nuo konkrečios situacijos. Geriau tartis su prižiūrinčiu ginekologu.
Žinoma, kiekvienas atvejas yra individualus. Bet jos atveju, ji žino, kad tas kiaušintakis yra susiraizgęs, o kitas gražus. Tai dėl to ir parašiau, kad jos atveju stebėčiau kurioje pusė ov. Man irgi visi gydytojai iš pradžių viską palikti likimui, bet po antro negimdinio jau rekomendavo stebėti. Tai man tas suveikė
Itakė parašė:
Žinoma, kiekvienas atvejas yra individualus. Bet jos atveju, ji žino, kad tas kiaušintakis yra susiraizgęs, o kitas gražus. Tai dėl to ir parašiau, kad jos atveju s…
Kaip suprantu pas gine vaikštant ji pasakytu?
O dar buvau klaususi ar normalu kad praejus 5d po operacijos prasidėjo kraujavimas kaip mm panasei tik gausesnes
9920916 parašė:
Kaip suprantu pas gine vaikštant ji pasakytu?
O dar buvau klaususi ar normalu kad praejus 5d po operacijos prasidėjo kraujavima…
Taip, valosi po operacijos, per savaite nuo operacijos prasidejes kraujavimas nera menesines dar, o valosi viskas
Aisku stebekit ta kraujavima, viskas turi normas
Mano atveju operavusi ginekologe irgi sakė: abejotinas pratekamumas to kiaušintakio operuoto, kurį palikome, gal dėl visa ko stebėkite ovuliaciją. Mane prižiūrinti ginekologė atkalbėjo stebėti. Kita ginekologė sakė rekomenduoja stebėti pagal pacientės nerimastingumo lygį. Dar galima pratekamuma kiaušintakių tikrintis, bet eilės didelės ir vis viena invazinė procedūra su narkoze. Jaučiau baimę bandyti vėl, bet tarsi "ne lygis" stebėti tas ovuliacijos puses pasirodė, maždaug nebūsiu čia panikuotoja
Maždaug išimtų kiaušintakį tada jau vėl ektopinio atveju ir irgi lieka dar kita sveika pusė. Nors mane asmeniškai ta operacija labai paveikė, kirto per imunitetą, sirgau visą žiemą sunkiai virusais vaikų nešamais.. Na ir ką, bandėm pirmąkart po ligų sezono šios ovuliacijos metu, vėluoja mėnesines 2 dienas (irin reguliarios, geriu cycle balance rekomenduotą ginekologės po ektopinio), nėštumo testas neigiamas, kažkokios supervandeningos išskyros, maudena nuo pat ovuliacijos. Kažkaip neabejoju, kad vis tik vėl bus ektopinis. Ketvirtadienį einu pas ginekologę.
13 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai