ugnele1 parašė:
Vilkine, svoris skaiciuojasi nuo pastojimo, koks buvo kai pastojai. (as visuomet pirmus men numetu, paskuj palaipsniuj atauga, ir su kaupu)
Evelina86 as taip pat jau viska isbandziau, o kaip jis nesiskubina, taip nesiskubina, klubus tarpkojy skauda, atrodo ten viska spaustinai spaudzia, verzia, bet nieko rimciau nevyksta.
Del svorio kritimo nestumo pabaigoj, tai man gydytojas sake kad pries gimdyma, pradeda kristi svoris. Nevisoms, bet man su pirmu vaikiuku krito, dabar irgi jau pradejes kristi, nu ziuresim kada cia jau bus.
Ugnele1,man lygiai tas pats...ir skausmai tarkojy,ir verzimas,spaudimas ir t.t. vakar buvau klinikoj kurioj gimdysiu (gyvenu uzsieny),tai uzrasinejant leliaus sirdies toniukus,jau uzfiksavo ir reguliarius paruosiamuosius saremius...bet sako,kadangi tu juos jauti silpnai ,arba visai nejauti tai reiskia, kad gimda "mokosi", bet dar neprasideda gimdymas,nes nepereina i tikruosius saremius... na smagiausia ,tai kad padare echoskopo tyrima.. ir "nustebino" kad kompiuteris pagal visus duomenis fiksuoja jog maziukas sveria jau apie 4kg...tai gydytoja taip uzjaucianciai pasiziurejo,ir pradejo raminti ,kad kuo didesnis lelius ,tuo didesne gali buti svorio fiksavimo paklaida...bet man kazko cia visai ne naujiena,nes as pati gimiau 2 savaitem per velai ir 4,2kg...sunelis visas i mamyte..
o del mano svorio,tai man rodos biskeli apsirikau del svorio kritimo,arba vakar vakarienes padauginau..siandien svarstykles rode +18kg..na bet as jau nebesijaudinu..kad ir visi +20 butu,jau nebe taip svarbu...finalas veliausia sestadieni nusimato,nes mano klinikoj laukia ne 2 savaites bet 10 dienu po termino..ir plius is tu priaugtu kg net 4 kg ne mano,o kur dar placentos ,vandenu svoris ir t.t.