Zooja parašė:
Tiesiog daug matau komentarų, kad per mažas. Natūrali baimė, nes turėjus persileidimą. Man pirmas toks labiau apčiuopiamas nėštumas. Baimės pilna 🙈 ačiū labai 🤗…
Tikrai nebūtinai turi būti šimtai 🙂 ilsėkitės 🏵️
Zooja parašė:
Tiesiog daug matau komentarų, kad per mažas. Natūrali baimė, nes turėjus persileidimą. Man pirmas toks labiau apčiuopiamas nėštumas. Baimės pilna 🙈 ačiū labai 🤗…
Tikrai nebūtinai turi būti šimtai 🙂 ilsėkitės 🏵️
Zooja parašė:
Pas mane prg 82 ir aš galvos nesuku🙈😃
Zooja parašė:
Prie komentarų, kad per mažas, juk skaičius matote? Dar niekam su PRG 174 nieko panašaus nebuvo pasakyta,nes čia jau kosmosas būtų. Forumo tradicija jį turėti ne žmesnį kaip 50, bet, pastebiu, kad kartelė jau pakilo pamažu iki 70-100. Gydytojai šiuo klausimu turi skirtingas nuomones.
Austeja_ parašė:
Prie komentarų, kad per mažas, juk skaičius matote? Dar niekam su PRG 174 nieko panašaus nebuvo pasakyta,nes čia jau kosmosas būtų. Forumo tradicija jį turėti ne žm…
Prisipažinsiu, kad nelabai kreipiau dėmesio į skaičius 🙈 kol pačiai neprireikė. 🙊 Man žiauriai viskas nauja 🙈 daug baimių turiu, nes iki ivf buvo daug nesėkmių. Ivf irgi pirmasis. Tad jaučiu dar ne vieną tokį klausimą užduosiu ☺️ ir ačiū visoms, kurios atsakot. Man tai labai svarbu.
Zooja parašė:
Prisipažinsiu, kad nelabai kreipiau dėmesio į skaičius 🙈 kol pačiai neprireikė. 🙊 Man žiauriai viskas nauja 🙈 daug baimių turiu, nes iki ivf buvo daug nesėkmių. Ivf…
Atsakyt tai būtinai, tiesiog sveikiausia yra nesijaudinti
tai veda į sėkmę!
žiogelisss parašė:
Nu merginos, neišlaikiau kantrybės testo ir pasidariau.. Šiandien 7 dpi.. ☺️ Matot kažką? 🙏 Hcg penktadienį bus tik
Labai grazus vaiduoliukas 😍 Pakartokit penktadieni pries priduodant krauja, bus ryskesnis 😍 O ir su visai kita nuotaika hcg lauksit 😁
Zinau is patirties 😁
žiogelisss parašė:
Nu merginos, neišlaikiau kantrybės testo ir pasidariau.. Šiandien 7 dpi.. ☺️ Matot kažką? 🙏 Hcg penktadienį bus tik
Matau 😍
žiogelisss parašė:
Mano pirmas testas irgi panašiai atrodė 🙏
Melisss parašė:
Labai grazus vaiduoliukas 😍 Pakartokit penktadieni pries priduodant krauja, bus ryskesnis 😍 O ir su visai kita nuotaika hcg lauksit 😁
Irvutė parašė:
Matau 😍
Bons parašė:
Mano pirmas testas irgi panašiai atrodė 🙏
Tai viltis yra!!! Ačiū už palaikymą
kartosiu penktadienį ryte ir duok Dieve ryškėtų
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai