guguznikas parašė:
po savaitės vėluojančių mm NT rodo :NIEKO
jau praradau viltį, pati su flomasteriu nusipiešiu II juostelęo vis del to gal…
nu žinok lyg kažką matau, pabandyk išardyti ir nufotkint ant balto fono gal geriau matysis
guguznikas parašė:
nu žinok lyg kažką matau, pabandyk išardyti ir nufotkint ant balto fono gal geriau matysis
guguznikas parašė:
as ir lyg kazka matau
guguznikas parašė:
Kazka matau antroje fr
Svekutes na mano pirmo vaikucio atvejis buvo toks kad nerode kiek be daryciau nei vienas nestumo testas teigiamo kol nepasirodziau pas daktare tol buvo neaisku kad laukiuosi , tad kai kurie sako kad jie patikimi as isitikinau kad buna tokiu atveju kad net ir jie nerodo ;))
guguznikas parašė:
na plika akimi žiūrint ir aš matau tą baltą neryškią juostelę,bet kažkaip nesureikšminau,išardžius irgi matosi ji, bet su fotiku niekaip nepavyksta užgaudyti man at…
žinok nieko gaudyti nereikia matosi man neryškus vaiduokliukas
guguznikas parašė:
na plika akimi žiūrint ir aš matau tą baltą neryškią juostelę,bet kažkaip nesureikšminau,išardžius irgi matosi ji, bet su fotiku niekaip nepavyksta užgaudyti man at…
Tu be blykstes bandyk ;)
rasytea119 parašė:
Tu be blykstes bandyk ;)
Bandžiau ir su ir be,nefokusuoja man visiškai ta telefono kamera, tokia lieva tik arčiau prikišus išlieja visą vaizdą iškart
Nu panos suteikėt man vilčių, palauksiu dar savaitėlę ir manau nebegadinsiu testukų o nužygiuosiu HCG tyrimą pasidaryti
guguznikas parašė:
As taip pat kazka izvelgiu
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai