kristiana1980 parašė:
O jus nenorit pries planuojant dar istirti LPL infekcijas ir kitas 🤔
Negalvojau apie šiuos tyrimus, gal ir būtų neprošal 🤔🤔
kristiana1980 parašė:
O jus nenorit pries planuojant dar istirti LPL infekcijas ir kitas 🤔
Greta Sir parašė:
As tai padariau, nes maza kas ... daug siu infekciju besimptomiu o vaisiui ir pakenkt gali tiek pradzioj, tiek velesniam etape 😔
O kai nieko netado, tai nusiraminau ir sulaukem grrit II 🥰
Dar folio rugsti geriau be pertraukos
Greta Sir parašė:
Foli ir aš vartoju, tiksliau folatą. Džiugu dėl jūsų, kad sulaukėte II 😊😊
As taip pat folata geriau.
Ir jus sulauksite butinai 🥰
kristiana1980 parašė:
As taip pat folata geriau.
Ir jus sulauksite butinai 🥰
Ačiū❤️🥰
Sveikos visos. Mano istorija tokia, pirmą nėštumą teko nutraukti dėl vaisiaus patologijos nesuderinamos su gyvybe. Daktarai paliko visa tai gamtos atrankai... neseniai vėl pastojau, įvyko persileidimas 4sav. Bet turėjau, daug streso, nerimo, bijojau, kad vėl koks apsigimimas neįvyktų... galvoju, gal tos mintys ir privedė prie persileidimo... gydytojas jokių tyrimų neskirė liepė galvoti tik gerai, ir gerti vitaminus prieš planuojant. Geriu dabar difolin, ten folio yra 400, ar nereikėtų didesnės folio dozės? Ir gal dar kokius patartumėte papildus gerti?
Lady2021 parašė:
Sveikos visos. Mano istorija tokia, pirmą nėštumą teko nutraukti dėl vaisiaus patologijos nesuderinamos su gyvybe. Daktarai paliko visa tai gamtos atrankai... nesen…
Manau kad nereikia didesnės dozės folio.
Aš pati turėjau persileidimą kai buvo 6 savaitės. Tai gydytoja sakė ir toliau gerti folį 400. Bet tuo metu gėriau ir geležį, kur taip pat buvo ir folio 200, tai sakė negerti folio papildomai kol baigsiu gerti tą geležį su foliu...
Aš pries menesi persileidau, buvo 19sav 3 dienos, nustojo vystitis 14sav. Išpradžiu pas mane buvo dvynukai, 8 sav liko tik vienas, o paskui ir tas nustojo vystitis
Ir man policistines kiaušides, kiek skaiciau kad buna skiria progesterona kad nepersileist, bet man nieko neskyre, buvau arti namu šilainiu poliklinikoj.. Gailiuosi ,kad nėjau pas geresnius gyd. Vel planuosim, tai jei kitakart pastosiu paieskosiu geresnes gydytojos. Ten šilainiu poliklinikoj nieko neišmano ir nieko netikrina, net ultragarsa siunte i klinikas, pati netikrino, ten 13sav 3 dienos tipo viskas buvo gerai.. tai paskui ir vaikščiojau 6 sav nežinojau ,kad nesivysto.
Aisku liudna net 2 leliuku netekt
Vel planuosim , nusipirkau vitaminu, cycle balance, ir kitakarta prasysiu kad skirtu progesterono, ir daugiau tyrimu
blondinuke1 parašė:
Aš pries menesi persileidau, buvo 19sav 3 dienos, nustojo vystitis 14sav. Išpradžiu pas mane buvo dvynukai, 8 sav liko tik vienas, o paskui ir tas nustojo vystitis …
Dauguma moteru pacios issitiria progesterona po persileidimu. Ypac policistukem tai aktualu, keiata kad gydytoja Jums neistyre. Kad pastoti jo uztenka apie 20 kad isnesioti 46-60 bent jau.
Flaminga parašė:
Dauguma moteru pacios issitiria progesterona po persileidimu. Ypac policistukem tai aktualu, keiata kad gydytoja Jums neistyre. Kad pastoti jo uztenka apie 20 kad i…
O kada ta progesterona reikia tirti?
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai